Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać miesięczne dziecko na imprezę ?

Polecane posty

Gość gość
Wyobraź sobie, że stać mnie na więcej niż przeciętnego Polaka, a mimo to moim dzieciom w okresie noworodkowym i wczesnoniemowlęcym zakładałam wyłącznie pajace, śpiochy i body. Żałosne (tak, żałosne) jest stylizowanie noworodka na mężczyznę, w dżinsikach, bluzie z kapturem, który uwiera lub koszuli, która podwija się z kazdym ruchem dziecka. Szczytem bezguścia i braku rozumu są garniturki + kaszkiecik smiech.gif W imię czego? Pokazania, że mamusia jest tak światowa, ma "dobry gust", bo przecież noworodek w pajacyku jest passé? x co ty bredzisz,czyli moj dwulatek ubrany w bluze i jeansy jest stylizowany na dorosłego,to co mam mu spiochy załozyć,tylko wiesz co ciezko takie duże dostać,idiotka

Gość gość
To ty bredzisz, dwulatek to nie noworodek :D :D :D

Gość gość
do kretynki z - czy ty wiesz co znaczy okres noworodkowy i wczesnoniemowlecy?

Gość gość
ale piszesz ze niemowlaka ubieram w ciuchy dla dorosłych,zakładajac mu spodnie i sweter analogicznie rozumujac 2 latek tez nosi ciuchy dla dorosłych

Gość gość
Nie wiem, co rozumiesz przez "analogiczne rozumowanie", w każdym razie z mojego posta jasno wynika, jaki przedział wiekowy miałam na myśli. Miej odwagę przyznać, że po prostu nie doczytałaś :)