Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam prawiczka po 30stce do zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Mam 29lat jestem atrakcyjna brunetka szukam prawiczka po 30stce!

Gość gość
Dlaczego prowo?

Gość yarbert
żadna nie chce starego prawiczka

Gość gość
Jeśli miałabym pewność, że ten prawiczek będzie ze mną do końca życia, będzie mnie wspieral, szanował i nigdy mnie nie zdradzi to bym go chętnie "przygarnęła". Ale niestety żadnemu mężczyźnie nie można zaufać, lepiej się nie wiązać.

Gość gość
a jesteś dziewicą?

"Ale niestety żadnemu mężczyźnie nie można zaufać, lepiej się nie wiązać." Wszystkie p*********e że lepiej się nie wiązać, a potem dajecie d**y "bad boyowi" z dużym chujem, a potem jak pójdzie na k***y to płaczecie że "żadnemu mężczyźnie nie można zaufać".

Gość gość
O wypraszam sobie, nikomu "d**y" nie dałam.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
która normalna kobieta szuka faceta na kafeterii? która pisze tak wulgarnie - cytuję: "O wypraszam sobie, nikomu "d**y" nie dałam." który będzie tak naiwny? :P

Gość gość
atrakcyjna? a dziewicą jesteś? ilu miałaś partnerów seksualnych?

Gość gość
gość dziś która normalna kobieta szuka faceta na kafeterii? która pisze tak wulgarnie - cytuję: "O wypraszam sobie, nikomu "d**y" nie dałam." który będzie tak naiwny? X A co z tym wulgarnego? :O To tylko odpowiedź na wcześniejszy post w którym ktoś pisał o dawaniu d**y i wiele innych na prawdę wulgarnych rzeczy. I nie była to wypowiedz kobiety, więc wulgarne to są prawiki :O

Gość gość
mialam tylko 7 a czemu?

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://www.flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwońisz

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego kutaska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć