Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlkarlkarla

Śniegowce chłopięce rozmiar 35

Polecane posty

Gość karlkarlkarla

Pomóżcie mi - powiedzcie, jakie śniegowca chłopięce polecacie, takie żeby się nie rozwaliły po jednym razie, sprawdzone, nieprzemakalne, wytrzymałe, ale lekkie. W tym tygodniu popsuły się jego stare Lasocki Young, rozkleiły się, byliśmy u szewca, skleił i się znowu rozkleiły i podarte są też. Doradźcie mi jakieś śniegowce, już nie takie wizytowe jak Lasocki, nie z takiej delikatnej skóry, tylko porządne w granicach 150 zł - 200 zł. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Ja kupuję buty w smyku i na razie jestem zadowola. Już kilka par butow tam kupilam i nic nam sie nie rozkleiło. Wcześniej kupowalam bartka ale raz ma próbę zdecydowałam sie na smyka i jestem zadowolona. Chociaż do bartkow tez nie mam zastrzeżeń i są dobrej jakości.

Gość gość
Ja też kupuję Bartka i są super. Nie przemakają, są ciepłe, porządne, trwałe, nie jak te badziewia z bazaru czy chińczyka. Na początku sezonu są dość drogie, ale potem można kupić nawet za 150 zł - 200 zł. Niektóre fasony są bardzo brzydkie, ale można spotkać zachwycające. I nie przejmuj się ceną. Jeżeli nie kupisz na styk, akurat, tylko takie rozmiar większe, to starczą na dwa sezony albo chociaż na cały pierwszy i początek drugiego. Buty te są na prawdę świetne, podeszwa nie zdziera się, łatwo się je czyści mimo dziwnego materiału, dziecko jeśli normalnie chodzi, biega, nawet gra w piłkę, nie zniszczy ich tak szybko, bo trzymają się długo. Niektóre modele mają odblaski. Śniegowce te nadają się na dwór na sanki oraz do szkoły, przedszkola, na wyjścia, bo są wizytowe i sportowe za razem, czyli po prostu ładne i praktyczne. Polecam