Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt nie akceptuje mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Gość 2.11- popieram w stu procentach!!!

Gość gość
staraj się staraj, za 10 lat sie jej znudzisz. 34 lata a 19 to przepasc.

Gość gość
Za 20-30 lat,ty będziesz dziadkiem,a ona jeszcze młoda ,pełna życia kobieta. Wtedy odczujesz ta różnice dobitnie,Mam identyczny przypadek w rodzinie,Gdy był młody biegała za nim.Teraz patrzeć na niego nie może, ma starego dziada. Ale jak sie nie myśli co będzie kiedyś.. to tak się to kończy,niestety.

Gość gość
Nawet i 10 lat to duża różnica.Moja szwagierka ma 48 lat,szwagier 59..zupełnie inne podejście do życia, poglady. Jak byli młodzi nie było tak tego widać,ale z wiekiem coraz bardziej.On juz siwy,brzuszek..wygląda trochę jak jej ojciec.

Gość gość
mój szwagier "przytulił" sobie taką misie . 11 lat roznicy. On firma, ona raczej biedniejsza. Zrobila sie na bostwo za jego pieniadze. Ona ciagnie na impreze, on chce isc spac. Zapraszaja ludzi do domu on troszke wiecej wypije i o 23 idzie spac. Zwiazek totalna porazka. Dziewczyna jest utrapieniem calej rodziny.

Gość gość
Teraz jesteś zakochany i masz klapki. Jeżeli jednak twoja rodzina i znajomi jej nie akceptuja to cos jest na rzeczy.W mojej rodzinie byl podobny przypadek. Obecnie sa po rozwodzie. Zostala sama z dzieckiem, ogołocona z pieniędzy. Teraz probuje na nowo budować relacje z rodziną i znajomymi, ale wlecze się za nią ten smród, którego narobiła będąc z tym facetem...

Gość miła jak zawsze
A ja Cie będę bronić. Nie rozumiem wpiepszania się ludzi w czyjeś sprawy. Pieniądze są ważne jakby ich nie miał to ani 19 latka ani 35 latka by go nie chciała więc... Dziecko to nie jest zły pomysł jeśli stać was na nie i ona ma odpowiednie podejście. Tobie latka lecą nie wiesz czy potem poznasz kogoś z kim będziesz chciał założyć rodzinę. Po za tym co to za reguła że taki związek przekreślony?Skąd pewność,że udany związek rówieśników za 5 lat nie trafi szlag? Część znajomych wychodzi z założenia,że i tak sie wam nie uda a pozostała część grupy ci zazdrości fajnej laski.

Gość gość
To nie chodzi o złośliwość. Mam okazje ,jak pisalam obserwować dwa takie związki... przez lata. I choć jeden udany,a drugi nie,,to ani jeden ani drugi nie napawa optymizmem. Z wiekiem różnice się pogłębiają, niestety ..dlatego nie,nigdy bym się nie wpakowala w cos takiego. Szybciej w odwrotna sytuacje,gdyby facet był młodszy np.o 10 lat. My kobiety mamy więcej życia w sobie,mężczyźni strasznie dziadzieja.niestety.,

Gość gość
jedni widzą duchy a inni za cholerę.

Gość żenuaaaaaaa
A ja myślę że Ty wybierając ta 19 latkę chciałeś konkretnie kogoś do bzykania- wiadomo młoda, dająca sobą kierować, podatna na wpływy starszego o 15 lat facteta, mająca niezły tyłek, piersi. Nie patrzyłeś na jej charakter, tylko wygląd zewnętrzny. No wybacz 19 latka zaczynająca prawo studiować( I rok), to nie pani sędzia albo adwokat mająca po 30 ce. Podejrzewam, że taka to by na ciebie nawet nie spojrzała. Jest różnica intelektualna między twoimi znajomymi a ta dziewczyną, dlatego nie czują się dobrze w jej towarzystwie, aem, lub jak dziewczyna biedniejsza to może dlatego też jej nie tolerują. Do autora- piszesz, że masz firmę, a co to dziś znaczy. Wystarczy tylko wpis do działalności gospodarczej. Co innego jakbyś był w 100 najbogatszych w tym Polsce to możesz tu się chwalić, a nie pisać pierdół, że masz firmę. Śmieszny jesteś. Chciało się pobzykać, to się znalazło towar, a teraz towar chce pewno deklaracji, a ty się boisz i zaczynasz się zastanawiać jak ja spławić. D**ek.

Gość gość
ona głupia a ty głupszy.;)