Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mojej matki seks i bliskosc to zlo

Polecane posty

Gość gość

U mnie q domu nigdy nie mowilo sie o seksie, matka przelaczala kanal w tv jak jakas para sie calowala podczas gdy ja i rodzeństwo bylismy juz dorosle, zreszta jestem juz pp slubie a ona nadal jak widzi mojego meza jak mmnie np obejmie to sie oburza, masakra czasem sie dziwie jak ona nas zrobila chyba wiatropylnie, ona niecierpi jak ludzie okazuja sobie normalne zdrowe uczucia

Gość gość
No ...a Was znalazła w kapuście ...

Gość gość
Nie w kapuście tylko bocian :D

Gość gość
Moja matka jest zacofana i tez nie lubi a jak widzi nawet w rodzinie kogos czyli meczyzne ktory np obejmuje swoja zone bo gdzies wychodzi i pocałuje np w policzek czy usta to ona wyjezdza: o! o! I kiwa glowa, czasem sie zastanawiam kim ona jest i jak zyje z ojcem naszym

Gość gość
Ty nie pytaj jak ona z ojcem tylko jak on z nią :O

Gość gość
W moim domu nigdy przez 30 lat nie widzialam jak rodzuce okazuja sobie czulosc, ojcie byl zimny i nie widzialam zeby kiedykolwiek nawet kwiaty matce kupol, masakra, moja matka tez nie lubi ludzi ktorzy okazuja sobie czulosc, nie mowie tu o jakims obsciskiwaniu sie przy obcych co jest niesmaczne np w autobusach itp ale o zwyczajnych gestach, ja tez drazni jak maz mowi do zony jakims zdrobnieniem albo nawet Kochanie...tez sie zastanawiam jak oni zyja w takiej zamrazarce :)