Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu, coraz głupsze te wasze prowokacje, weźcie trochę polotu w to włóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Jak już poświęcacie te 3 minuty na pisanie posta, to wytężcie swoje zwoje i chociaż wymyślcie coś fajnego, oryginalnego, bo już rzygać się chce od tych waszych wypocin bez finezji :classic_cool: 🖐️

Gość exdebill_rzuca okiem
jak sie co minutę stuka nową to sorry - czego wymagać

Gość gość
zgadzam sie. Podpowiem ze obecnie na topie jest zwalajaca sie rodzina na swieta:)

Gość gość
właśnie, matołki, jakość, nie ilość! :classic_cool: i pamiętajcie: diabeł tkwi w szczegółach, najczęściej dajecie ciała już na etapie narracji, więc wybierzcie najlepiej tę bezosobową :classic_cool:

Gość gość
ja na kafe zalozylam mnostwo prowokacji:) na macierzynskim sprzedaja sie najlepiej:D Mamuski to agresywne istoty:P Moje sa zawsze przemyslane i maja srednio po kilkanascie stron:)

Gość gość
To, że mają po kilkanaście stron jeszcze o niczym nie świadczy. Weź pod uwagę, że -przepraszam Was najmocniej- IQ lasek tu siedzących najwyższe nie jest. Jak widzę temat pt "Dzisiaj usunę ciążę tabletkami. Czy powinnam wcześniej coś zjeść?" i 20 odpowiedzi pełnych zaangażowania w ciągu minuty to zastanawiam się, ilu takich głąbów mijam codziennie rano w drodze po bułki do sklepu :o

Gość gość
Dobra prowokacja musi: 1) przyciągnąć jak najwięcej niebieskich nicków 2) potrwać dłużej niż dwa dni 3) podzielić wypowiadających się na co najmniej dwa obozy 4) wywołać aferę, która będzie się jeszcze długo na forum ciągnąć Włala :classic_cool: Spójrzcie np na mój temat "zostałam sprzątaczką i się tego nie wstydzę". Taki się tam sajgon zrobił, że połowa niebieskich wypowiadających się tam uciekło z kafeterii :D A najlepsze jest to, że moje wypowiedzi były tam może ze 4, max 5 na samym początku. Potem poszłooooo :classic_cool: 🖐️

Gość gość
moje sa dosc "inteligentne". zadne typu "zlapal mnie za cycka czy jestem w ciazy":O zazwyczaj poruszam problemy polskich plebejskich matek :classic_cool:. Duza furore robia tez tematy finansowe, zakladasz np. o jakims problemie i wychodzi z postow, ze masz kase i sie zaczyna jazda:D

Gość gość
tylko, ze temat o sprzataczce zalozylam ja:D

Gość gość
no no no, dobrze gadacie! albo ostatnio ten temat o świętach, że laska wyremontowała bratowej piętro, a tamta kręci nosem, że na święta musi autorkę ugościć. Coś w ten deseń już jest ambitniejsze :P

Gość gość
ale o jakim temacie o sprzątaczce piszecie??? ja go założyłam!!!!

Gość gość
Ten temat to prowokacja :classic_cool:

Gość gość
o swietach czyli zalozony wczoraj tez jest moj:P to wciaz ja od tematu o sprzataczce:) mialam tu tez fajne tematy tasiemce o tym jak bylam tesciowa:D

Gość gość
A ja sie zastanawiam co tu jeszcze robi exdebill. Ja stad poszlam,myslalam ze na dobre, co jakis czas zagladam i widze ze jest co raz gorzej. Starej ekipy nie ma w ogole. Nawet kilku osob sprzed miesiaca-dwoch nie widze. Po raz kolejny odchodze bo nie ma tu ani z kim gadac ani o czym! Pa!

Gość gość
Zostalo tu totalne dno, patologia co ledwo wiaze koniec z koncem i ktorej jedyna rozrywka jest picie taniego wina i siedzenie na kafe a dziecko jest zaniedbywane bo mama uwaza ze je nowoczesnie wychowuje nie poswiecajac mu czasu,bo ma sie umiec samo soba zajac. Mamusi nie przeszkadzac:D

Gość gość
A ja z niebieskiegp nicka piszę też różne bzdety, żeby nakręcić towarzystwo. Zawsze działa.

mam mniej pracy, a musze troche przekopac internet to zahaczam o kafe, sama nie wiem po co... chyba, żeby sprawdzić gdzie sięga to dno

a mam pytanie - płacą wam chociaż za pisanie tych prowokacji?