Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facecie ktory nigdy nie byl w związku a ma 35 lat

Polecane posty

Gość gość

jak sie zmienić, nie byc nieśmiałym

Gość gość
Tak. Mma niska samoocene i jestem wstydliwy. Nawet gdyby podrywala mnie dziewczyna to obawialbym sie. Sadze ze bym nie sprostal bycia w zwiazku ( nie mam bliskich znajomych, nie mam gdzie spedzac sylwestra, czasami moge wydawac sie nudy ale zalezy dla kogo ). Do psychologa nie chce isc - mowic komus o takich problemach. Wiem co mi dolega tylko musze sie przelamc.

Gość gość
a ja marzę o takim facecie, który nie ciągałby mnie po swoich znajomych i rodzinach, uroczystościach i festynach. chciałabym by był równie samotny co i ja. poderwij sobie jakąś taką co to widzisz, że stroni od ludzi

Gość gość
Dla mnie w sumie nie sa potrzebni znajomi. Trudno jest mi znalezc takich podobnych do mnie. Poza tym gdzie moge znalezc taka aspoleczna dziewczyne samotniczke. Jakis czas temu poznalem dziewczyne o podobnych zainteresowaniach co ja, ale chyba nie byla samotniczka. Poza tym ma 20 lat i mieszka wPolsce. Ja w Anglii.

Gość gość
popytaj znajomych, czy nie widzieli w okolicy dziewczyny, która zachowuje się dosyć mrukowato :D nie mówi im cześć itp.

Gość gość
wole nie pytac, pojawilyby sie zlosliwosci ze szukam kogos, znajomi z pracy wiedza jaki jestem ( a tylko tam mam znajomych ) jest tez internet, ale tez ciezko kogos poznac ( 1 randka w tym roku )

Gość gość
udajesz przed znajomymi, że te sprawy cię nie interesują? pytają czy masz kogoś a ty odpowiadasz wolę być sam? :classic_cool:

Gość gość
po prostu chce uniknac zlosliwosci od niektorych znajomych zazwyczaj jesli ktos mnie zapyta o sprawy uczuciowe, czy mam dziewczyne czy mialem randke - reaguje zaczerwienieniem

Gość gość
:-) :-) :-) ??? ;-)