Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mi się rzygać. ..

Polecane posty

Gość gość

Caly czas chce mi się rzygać a nie mogę. .. od trzech dni tak mam jest to bardzo męczące w głowie mi się kręci i te chęci wymiotne są nie do opanowania. Co to może być?

Gość gość
a nie zajebałeś w coś głową?

Gość gość
A te zawroty to od czego? Z osłabienia czy pojawiły się od razu z tymi pseudo wymiotami? http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_M%C3%A9ni%C3%A8re%27a Błędnik, jakieś stany neurologiczne. Ja kiedyś też miałam atak takich mdłości czy ki hvj i nie mogłam się wyrzygać, chociaż chciałam i na siłę próbowałam jechać. Jakbym miała podejrzenia to nawet bym se test c. zrobiła. Może się czymś strułeś. Ja pracuję w gastronomii i może akurat faktycznie coś miałam na łapach i się strułam.

Gość gość
Jestem Ona a nie On :)) No razem z tym tak nagle. Brzuch mnie czasem pobolewa nie wiem co mam robić. a test? Sama nie wiem..

Gość gość
mam tak samo, cały dzień tak kijowo się czuję:P

Gość gość
Tylko ze ja tak mam już 3 dzień j na prawdę jest to męczące w pracy jest ciężko zbiera mi się ciągle na wymioty w głowie mi się kręci a o bólu plecach nie wspominam mogłabym leżeć cały czas.

Gość gość
kup sobie lokomotiw może przejdzie

Gość gość
Wątpię żeby pomogło.

Gość gość
Hehe, no jak masz podejrzenia, że mogło Cie zapylić to zrób. Ja wtedy raczej nie miałam jak, ale jakbym miała to bym się zaniepokoiła :P. Może jakieś neurologiczne stany. Idź do lekarza, ja miałam swego czasu Betaserc zapisany. Po ciężkiej grypie miałam chyba z tydzień ostre zawroty głowy i to nie przelewki, obijałam się o ściany, nie widziałam wyraźnie, na badaniu (np. miałam stanąć na 1 nodze) musiał mnie lekarz łapać. Przeszło. Co to było - nie wiem. Przeszłam przez okulistę, laryngologa i neurologia i dla każdego wszystko było ok. Trochę wklęśnięta błona bębenkowa, ale wg. laryngologa nie na tyle, żeby to powodować.

Gość gość
Zrobię test.

I jak ? Ciąża to pierwsze podejrzenie w takich przypadkach ale może to być jakiś problem z żołądkiem.

Gość gość
Jeszcze nie robiłam. .

Gość gość
Miesiąc temu mając okres miałam go tylko 3 dni jak nigdy czy to mogło być powiązane może z ta ciążą? Czy coś ? Bo sama nie wiem co myśleć o tym..

przyczyn może być całkiem sporo. szykuje się dłuższa wycieczka po gabinetach lekarskich.

Gość gość
Jak ja nie lubię lekarzy. ...

Gość gość
No to zrób test i tyle, a nie się pytasz. Jak wyżej pisałam u mnie to samo przeszło. Nie sądzę, żeby pomógł mi w tym betaserc

jak codzienne mdłości, to radzę zrobić test ciążowy;)) chociaż mdłości mogą mieć wiele przyczyn... Doraźnie weź sobie imbifem, takie kropelki na mdłości

Albo ciążka albo jakieś problemy z żołądkiem. Na jelitowe sprawy polecam trilac plus ale najpierw upewnij się, że nie jesteś w ciąży i najlepiej idź do lekarza.

robiłam test i nie jestem w ciąży, nie wiem o co kaman. Tylko imbifem mi pomaga, ale przecież nie mogę się tak faszerować. Jutro maszeruję do lekarza