Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The heloł kitty

Zazdrosna dziewczyna, zazdrosny ja

Polecane posty

Gość The heloł kitty

Od pewnego czasu moja wybranka życiowa boi się, że ją zostawię. Wszystko za sprawą koleżanek z roku. Oczywiście jestem pieprz*onym studencikiem. Żadna z tych kobiet nie jest w stanie sprostać moim wymaganiom, z racji, że kobiet jest więcej niż facetów mogę mieć specjalne wymagania. Wybranka w zasadzie nie jest idealna i ma sporo wad, ale ją kocham i chciałbym by była matką moich dzieci. Oczywiście to też może być odpowiedź zazdrością na zazdrość, bo też jestem o nią zazdrosny. Jej przeszłość naprawdę jest.. urozmaicona co nie jest powodem do dumy. Jednak jej przeszłość to co innego. Chciałbym dowiedzieć się co na to panie, co by Was uspokoiło. W zasadzie ponownie mógł bym wyznać jej miłość i zapewnić ją, że jej nie zostawię. Niestety jak powszechnie wiadomo nie da to permanentnego efektu. Co jej powiedzieć, czym ją obdarować by była pewną, że jest tą jedyną. Chciałbym dodać, iż ja w przeciwieństwie do niej nigdy jej nie zawiodłem i staję na głowie by miała jak najlepiej w życiu. Wystarczy jedna sensowna odpowiedź...

Gość gość
Jesteś p******y

Gość gość
a Ty nie masz jaj. Prosilem o odpowiedz kobiet. Jestes kobieta czy facetem przebierajacym sie za kobiety? nie lubie cweli. Skonczyles?

Gość gość
jesteście małżeństwem jeśli nie zdeklaruj się jakoś