Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJGORSI to sa Polacy rodacy...za granica..wredni, zazdrosci,konkuruja wiecznie.

Polecane posty

Gość gość

........ zlosliwi ,zgryzyliwi..

Gość gość
i tego nie da wyleczyc

Gość gość
Nie wszyscy. Zdarzają się prawdziwe perełki. Nie wszyscy konkurują bo każdy może mieć mniej więcej to samo, już i teraz. Bardzo dużo jest takich wredot jak i w Polsce ale ma się wybór żeby się w ogóle z takimi nie zadawać.

Gość gość
Mentalne za przeproszeniem ścier...wa są w każdym narodzie nie generalizujmy,ale zgadzam się że na zagranicznych cebulaków znad Wisły trzeba uważać - mendy i tyle. Po czym poznać cebulaka za granicą - po sandałach,wąsach,skarpetach i zużytej reklamówce z biedronki,bo szkoda mu kupić nową za pensa w Asdzie:)

Gość gość
Zależy gdzie się mieszka. Tutaj wielu chodzi w sandałach, skarpetkach, i w czym chce i nikt na to nie zwraca uwagi. TO jest właśnie wspaniałe że nikt inny tego nie widzi, jedynie Polak. Przyczepi jakby tylko ON miał monopol na wiedzę co jest modne a co nie jest. "Biedrony" też istnieją zagranicą ale nikt tego tak nie rozstrząsa jak Polak.

Gość gość
Nie wszyscy tylko co w miarę "nowi" bo ci co przyjechali przed laty są normalni ale ci co te co ok 2 lat temu do teraz lata temu to jest masakra .

Gość gość
Ja sie bardzo sparzylam na polce ktora jest tu od ok 10 lat. Ja jestem od niedawna. Wredna zawistna falszywa kolezanka

Gość gość
No nie byłabym pewna co do tych przybyłych przed laty. Chyba są bardziej zawistni (dużo by pisać). Ci "nowi", to chyba zależy od generacji. Zarówno nowo osiedlonych i nowo przybyłych. Jak już wspomniałam, zdarzają się perełki i w "starych" i w "nowych". Jeśli ktoś się na dobre zakotwiczył w stylu i obyciu w kraju w którym mieszka, zasymilował się z tym krajem, to ta "polskość" może razić w oczy bo jest jeszcze "zbyt Polska".

Gość gość
polacy prostacy !!

Gość Polka to ja
tacy sami jak w kraju,z polskiej mentalności nie wyleczymy się nie ma takiego lekarstwa,a szkoda jesteśmy zawistni,fałszywi, wichrzyciele ale są tez i wspaniali,serdeczni z gestem-szkoda ,że nie wszyscy

Gość gość
Polacy na bakier z moralnością!Brak moralnego kręgosłupa. Spójrzcie ile mężatek,żonatych prowadzi podwójne życie. Gnoją rodziny.Dzieci nie mają wzorców.Patologia. Fałszywi i obłudni. Unikam takich padalców.

Gość gość
To prawda, pomoc komus i sie przejechac to dopiero zasluga. Pani przyjechala jako opiekunka, a wJechala z nosem wyzej niz Niemka. Przy okazji obmawiala wdzystkich przed kazdym i swoich i obcych. Obluda... Nic jej nie pasowalo, ani inne kultury, brak szacunku dla osob innych narodowosci. Siano z butow wychodzi. Jaka ona poprawna to malo kto by pomyslal,a po niemiecku to umiala na tyle zeby rozbic malzenstwo, a do pracy to nie umiala sklecic zdania. Zal takich obludnych osob, pani B. Probowala naciagac nas na koszty telefoniczne, wycieczki , wyciagac inf, tylko po to by potem obrobic dupe swojemu mezowi, nam i paru innym osobom. Zal...