Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Kwiatkowska

Ekipa Filmowa Bycze Filmy

Polecane posty

Gość Anna Kwiatkowska

Jakiś czas temu szukając kamerzysty na wesele trafiłam na ekipę Bycze Filmy. Dzisiaj już jestem po wszystkim i chciałam tutaj napisać, że mam bardzo miłe doświadczenie z współpracy z tą ekipą. Z początku byłam sceptycznie do nich nastawiona, ale widać niepotrzebnie, bo dzisiaj to chyba najlepsza ekipa tego typu w Polsce pod względem profesjonalizmu, świetnego podejścia do klienta i montażu filmów. Nasz film z wesela, ślubu i podróży poślubnej wyszedł cudowny, mogę go oglądać na okrągło, poświęcili nam naprawdę sporo czasu. Ich uprzejmość i pomysłowość dają świetny efekt, a współpraca dzięki temu była bezstresowa. Dzisiaj, po wszystkim zdarza nam się jeszcze spotkać kilka razy i obejrzeć wspólnie film z wesela. Każdej parze planującej wesele polecam takich kamerzystów!

Gość misia1111
Dzięki, przeczytałam, zadzwoniłam do nich, bo akurat szukałam kogoś takiego, już jestem po 1. spotkaniu, pierwsze wrażenie bardzo dobre, miło się rozmawia, ustaliliśmy szczegóły, dali kilka propozycji miejsc, my chcieliśmy w Bieszczadach, ale nam odradzili, bo podobno jest straszne błoto, wiec będziemy jechać do Zakopanego :) Wg mnie to bardzo oryginalna i profesjonalna ekipa:)

Gość gość
Też szukam. Zobaczę co prezentują.

Gość gość
Filmy rzeczywiście mają bardzo oryginalne, ogląda się jak jakiś dobry film albo trailer w kinie, nawet wciąga :D Więcej filmów sobie obejrzałam u nich na stronce http://byczefilmy.pl/filmy fajnie że wrzucają do internetu swoje realizacje można sobie pooglądać

Gość gość
ciekawe nawet te filmy