Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam meza a w tej chwili mam ochote na seks sama ze soba

Polecane posty

Gość gość

czy to normalne?? zdarza mi sie ze mam ochote wypiescic sie sama i nie ma to nic wspolnego z tym ze moj maz jest kiepski czy ze mnie nie zadowala bo wrecz przeciwnie ale czasami nachodzi mnie ochota ze chce sama , uslyszalam kiedys od jakiegos psychologa czy seksuologa ze masturbacja w malzenstwie to choroba :o ze to nie jest normalne miec malzonka i sie masturbowac

Gość gość przelotem
Nie łam się tym, bo to zadna choroba. Jestem facetem i mam podobnie jak TY :)

Gość namiętne usta
Jestem kobietą mam męża a masturbuję się codziennie. Do głowy by mi nie przyszło że coś w tym dziwnego. Mój mąż też to robi i dziwne byłoby jakby nie robił. Martwiłabym się o jego libido wtedy.

Gość gość
to ja autorka ja tez sie czasami masturbuje jak np meza nie ma jak jest chory i "niedysponowany" ale jest weekend maz jest w domu nic mu nie dolega wczoraj kochalismy sie dwa razy bylo super i wiem ze dzisiaj tylko bym mu slowko szepnela i nie bylo by problemu a ja mam ochote sama i troche wyrzuty sumienia jakby mam ?

Gość gość przelotem
Autorko A w jakim jesteś wieku i jaki masz staż w związku?

Gość gość
39 lat , malzenstwem jestesmy 11 lat

Gość gość przelotem
To w tym wieku powinnaś już wiedzieć, że masturbacja to jest normlna sprawa:) Być może masz chęć na masturbacje dlatego, że potrzebujesz konkretnych doznań,których nie masz podczas normalnego stosunku z Twoim partnerem. Z reszta sama dobrze wiesz, że orgazmy bywają różne i nie są sobie równe . A jak już masz taką chęć , to czego tego nie zrobisz, tylko tracisz czas na pisanie?:) Ostatecznie, żeby nie mieć jakichś wyrzutow sumieia, możesz iść do męża , by nie był poszkodowany i zrobił poprawkę:)

Gość gość
alez oczywiscie ze wiem ze masturbacja to nic zlego i nie wyrosna mi wlosy miedzy palcami , mamtylko mysli ze jednak w zwiazku gdzie sie czesto uprawia seks gdzie ma sie pod reka faceta taka ochota? dobry pomysl poprosze meza zeby dokonal poprawek :)

Gość gość przelotem
To Ty już po zabiegu i tylko można poprawić?;)

Gość gość
juz po zabiegu a syn wlasnie do kolegow polecial wiec wolna chata mozna majsterkowac :)

Gość gość przelotem
To idź zamelduj się do męża do poprawki;) I nie zapomnij powiedzieć, że to tylko poprawka, bozabieg właściwy już był;) A tak serio.... Twój mąż wie, że się masturbujesz, przyznałaś mu się do tego?

Gość gość
wie ze sie masturbuje ale mysli ze tylko wtedy jak go pod reka nie mam

Gość gość przelotem
A masturbowałas się już chociaż raz na jego oczach?

Gość gość
nie nigdy za to moj maz spokojnie wali sobie przy mnie podczas zabaw w lozku, kreci mnie to

Gość gość
dodam ze maz mnie masturbowal podczas igraszek moim dildo ale sama siebie przy nim nigdy

Gość gość przelotem
I bądź pewna, że jego by też bardzo kręciło, gdybyś pieściła się na jego oczach. Może to jest wyjściem z sytuacji, byś miałato co lubisz i do tego bez wyrzutów sumienia;) Czy może masz jakieś opory, by robić to na jego oczach?

Gość gość przelotem
Jeżeli mąż Ci to robił podczas igraszek twoim dildo, to nie była masturbacja, tylko zabawy w łóżku:) Masturbacja jest wtedy,gdy robisz to sama:)

Gość gość
a ty co seksuolog jestes czy ksiazke piszesz i dane zbierasz :)