Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiła

evra, skutki uboczne i możliwa ciąża

Polecane posty

Gość MałaMiła

Cześć, zaczęłam właśnie drugie opakowanie Evry, wczoraj nakleiłam pierwszy plaster po tygodniowej przerwie w której miałam krwawienie (dość mocne i niekiedy brązową wydzielinę - czy to normalne?). Przy stosowaniu pierwszego opakowania plastrów trochę pobolewał mnie brzuch, byłam bardzo zmęczona mogłam spać o każdej porze dnia:(, plamień nie miałam, za to zrobiłam się bardzo złośliwa i przewrażliwiona - płakałam z byle powodu. W tygodniu przerwy poczułam się jak nowa, nic mi nie dolegało,dostałam krwawienie 3 dni po odklejeniu plastra. Kochałam się w tygodniu bez plastra z mężem bez żadnych dodatkowych zabezpieczeń. Dziś od rana miałam okropne mdłości i czuję się bardzo zmęczona- czy możliwe jest żebym była w ciąży (miałam krwawienie z odstawienia)? Jakie objawy macie stosując plastry Evra i czy któraś z was zaszła w ciąże przy stosowaniu plasterków?

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji jak się bzykasz.

Gość gość
Stosowałam evrę przez 5 miesięcy. Plastry nie zawiodły jako antykoncepcja, ale źle się po nich czułam, dlatego na początku grudnia je odstawiłam i teraz szukam czegoś bez hormonów. Myślę albo nad kapturkiem albo nad komputerem cyklu.

Gość gość
możliwe że po kilku opakowaniach dolegliwości miną gdy organizm przyzwyczai się do hormonów

Gość gość
Komputer cyklu to dobre rozwiązanie. Sama takiego używam - Cyclotestu. Mogę polecić :)

Gość gość
Sprzedam plastry Evra 5szt. (jedno nie naruszone opakowanie, z drugiego użyta tylko jedna sztuka) Plastry mają ważność do 11.2016r Sprzedam za 67zł (całe opakowanie 40, otwarte 27 ze względu na zużyty plater) jakj89@wp.pl