Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteryjny seksuolog

Porady w sprawach związanych z seksem

Polecane posty

Widzę, że jest tu wiele osób, które mają problemy ze swoją seksualnością, a także takie, które mają trudności w osiągnięciu zadowolenia z seksu, dlatego postanowiłem pełnić u dyżur , by takim osobom pomóć. Ze wszystkimi problemami proszę się zwracać bez względu na porę dnia. Porady i konsultacje są bezpłatne, a nawet wskazane;)

Gość gość
Ja często myślę, żeby ginekolog mi wylizał cipkę podczas badania, bo wtedy robi się okropnie mokra, czy to jest normalne?

Gość gość
Panie doktorze jak namowic faceta na realizację mojej fantazji erotycznej? On już to kiedyś robił ja nie...

To zależy jakia to jest fantazja erotyczna;)

his infernal majesty Po pierwsze; nie zaczynamy nigdy swojej wypowiedzi od zwrotu: "a więc" A co się tyczy namiętności; to nie można niczego wykluczyć.:D

Gość gość
co to za seksuolog co wybiórczo odpowiada, komu chce:(

gość 15:32 Wszystkie osoby otrzmały odpowieź

Gość gość
A czy to ważne jaka fantazja? Legalna☺

gość 16:00 Ważne jest jaka to fantazja. Możesz ją opisać ?

Gość gość
Ja mam męża przy badaniach ginekologicznych.A po nim jak mam zawsze ochote to mąz mnie kocha jak nigdy.Minetka potem seks pochwowy i kończę lodem tak długo ,aż nie tryśnie.

Gość gość
Ja bym chciała, żeby to ginekolog zrobił bez pytania, poprostu włożył mi język i wylizał mocno cipkę.

Gość gość
Mąż jest przy badaniach i raz była taka sytuacja ,że przygadał nam ginekolog o seksie grupowym.Nie bylismy dogadania z mężem.Mąż by chciał by mnie przeleciał ginekolog lecz nie wiedział czy ja mam ochotę,a miałam.Drugi raz gddy dojdze do takiaj sytuacji lub mąż sprowokuje pytanie i dojdzie do seksu w trójkącie.A zawsze idziemy jako ostani w kolejce by nie było wiecej pacjentek i bardziej jest ginekolog podniecony po tylu cipkach.

Gość gość
Ja wiem, że się podobam mojemu ginekologowi, ale on się nie odważy, bo podczas wizyty nie raz wchodzi pielęgniarka, a ja marzę o tym tak bardzo

Gość gość
Wstydze sie, nie opiszę. Pozostaje mi pocieranie muszelki pod redtube, chyba że kiedyś odezwie się we mnie k***wska natura i znajdę kogos, kto to zrobi☺

Gość gość
Ginekolog sie cię nie odważy.Bo gdy byś byla z chłopakiem czy mężem wtedy jest swobodniej i nigdy nie zarzucisz mollestowaania czy gwałtu ginekologowi.A jak mąż jest do gabinetu nigdy nie wchodzi położna czy ktoś inny bo liczą sie z intymnością.Do tego jak pisałam,że idziemy na sam koniec jako ostani i nawet nie raz już odchodzi położna bo jest mąż i nie musi asekurować badanie bo boja sie zarzutów ginekolodzy pomówień i asystuje zamiast chłopaka czy męża położna.Wolę mężą niz położną do obecności podczas badań pochwy u ginekologa.Czekamy na dobry seks u ginekologa.

Gość gość
Jak zagadać do dziewczyny czy by sie zemną przespala, do starszej ? :)

gość17:23 A w której klasie gimnazjum jesteś?

Gość gość
Nie chodze do gimnazjum.. Jestem już pełnoletni. :)

Gość 20:02 Skoro jesteś pełnoletni to powinieneś wiedzieć, że najpierw musi być jakaś więź między wami, by kobieta chciała pójść z Tobą do łóżka. I żeby to się stało, to nie wystarczą tylko Twoje chęci, bo ona też musi tego zapragnąć. Bądź pewny, że jeżeli ona tego zapragnie,to da ci jakoś znać o tym. Czy jesteś pewny, że ona ma taką chęć? Bo jak nie ma, to nawet nie próbuj jej tego mówić, że chciałbyś się z nią przespać. A tak w ogóle to ty coś do niej więcej czujesz, czy tylko chcesz się przespać. Bo jak coś czujesz, to radziłbym ci,byś najpierw o swoich uczuciach do niej porozmawiał, a nie o łóżku.

Gość gość
Panie seksuologu, jak co robić, aby dochodzić jednocześnie? Zazwyczaj ja kończę pierwszy.

Gość20:30 Odpowiedź jest bardzo prosta....... porządnie ją rozgrzać, tak aby była na granicy wytrzymałości, zanim w nią wejdziesz.

Gość gość
Te... niby seksuolog... a na krowach też się znasz?

Gość gość
Jak Ty jestes seksuolog - to ja p**duolog...

Gość gość
A proszę mi powiedzieć, jest taka sytuacja. Mam 18 lat i powiedzmy kobieta kolo 28 lat co by moglo się stać gdybym podszedł do niej i ja pocalowal, co by zrobiła ? Dala mi w pysk czy co ? :)

Gość gość
jeszcze jedno pytanko, czy każda cipka śmierdzi?

Gość gość
Kafeteryjny seksuolog dziś No ta wypowiedź jest cenna Panie seksuolog, mogłabym się z Panem przespać;)

Gość gość
Nie każda cipk śmierdzi bo jest stan zakażenia lub zapalny dlatego tak się dzieje.Tak samo z członkiem gdy nie dbaamy o higienę to śmierdzi!