Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mieć męża!

Polecane posty

Gość gość

:( :( :(

Gość gość
Jestes glupia... Nie masz co robic z wlasnym zyciem, ze chcesz byc niewolnikiem jakiegos faceta i jego rodziny?... Idiotka... Malzenstwo to niewola dla kobiety...

Gość gość
ja tak nie uwazam, nie chce byc juz sama mam 23 lata, chce byc dla kogos wazna

Gość gość
Losie masz dopiero 23 lata i chcesz sobie kajdany zakladac? To ze zostaniesz mezatka nie znaczy ze bedziesz dla niego wazna. Wiekszosc mezow lekcewazy i pojiewiera swoimi zonami, do czasu az nie dostana pozwu rozwodowego... Malzenstwo spowoduje ze staniesz sie stara matrona, ktora ma zapomniec o sibie, swoich pasjach... Ma dbac tylko o swojego meza, dzieci i jego rodzine. Malzenstwo to niewolnictwo. Ale pewnie chcesz sie urwac od mamusi, bo wydaje ci sie, ze traktuje cie jak dziecko... Otoz jrstes dzieckiem w ten sposob myslac...

Gość gość
nie chce wyrwac sie od mamusi bo nie mam rodzicow ! wiec nie pisz tak. Teraz jestem nikim, chcialabym znalezc meza zeby zalozyc rodzine bo nie chce byc juz sama

Gość gość
Kiedyś po 20 roku życia zamążpójście było normą. Dziś wśród zdziecinniałej młodzieży jest uznawane za wyskok. I tak wszystko idzie do poziomu, określonego w filmie Idiokracja. Wcale się nie dziwię, że chcesz mieć męża. W normalnym związku zawsze łatwiej, niż w pojedynkę. No chyba, że partner jest na etapie korzystania z zabaweczek, to nie polecam.

Gość gość
Z chęcią oddam Ci mojego...:D

Gość gość
Ja wyszłam za maż w wieku 22 lat po 3 roku studiów. Teraz mam 32 lata 6 letnią córkę i nie żałuję nic w zyciu.

Gość gość
gosc 16:31 ok, biore :) tu nie chodzi o to ze chce go po cos, odkad pamietam jestem sama, bylam w paru zwiazkach w jednym 3 lata ale nie wyszlo bo facet byl toksycznym facetem a nie chcialam sobie zniszczyc zycia, pozniej bylo kilku ale wikszosci zalezalo tylko na jednym, jestem w miescie gdzie nie mam dziadkow ani innej rodziny, rodzicow ani rodzenstwa nie mam. Chcialabym poznac kogos z kim zaloze rodzine, bede miec dzieci i poczuje wkoncu czym tak naprawde jest rodzina

Gość gość
mam dosc juz samotnych wieczorow, spacerow. Co prawda mam kolezanki ale takie "normalne" to ze dwie. ale co innego jest miec druga polowe a co innego znajomych

Gość gość facet
Autorko, życzę Ci szczęścia i wytrwałości w poszukiwaniach. 3mam kciuki i pozdrawiam. :)

Gość gość
dziękuje :)