Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko mnie nie wyzywajcie co myślicie o pracy w barze

Polecane posty

Gość gość

witajcie od razu wasz proszę nie potępiajcie mnie. Pracowałam od lipca e carrefour na stanowisku mięsnym ale pod koniec pazdziernika został zamknięty z powodu remontu i ma być inny włąściciel. sklep ma byc otwarty 20 grudnia niby mieli mnie na 100 % przyjąć jak inne pracownice ale jk na razie się nie odzywają. Jest ogłoszenie do pracy w barze są tam pizzy gyrosy alkohol itd. i tak się zastanawiam czy nie spróbować ? dzwoniłam do tej pizzerii na tygodniu ale szefa nie było i pracownica spisała mój nr i jak będzie potrzeba to się będą odzywać bo teraz jest jakaś dziewczyna na okresie próbnym. Wczoraj nadal ogłoszenie wisiało na drzwiach miałam podejść zapytać ale się wstydziłam ;/ ale postanowiłam że jutro pójdę o ile jeszcze w między czasie sie nie rozmyślę z 10 razy. boję się nowych wyzwań jak szłam do 1 pracy włąsnie na stanowisko mięsne też się strasznie bałam na początku LUDZI KOLEJKI ale potem mi przeszł. teraz jak bym dostała szansę boję się ze się pomylę w wydawaniu dodam że jestem dosyć młoda i mam męża i 3,5 roczną córkę

Po 1 - Jeśli chcesz zadbać o siebie to sama powinnaś się skontaktować ze sklepem (stanowisko mięsne) niż czekać na ich krok. Po 2 - Jestem prawie pewna że dziewczyna z baru nie dała Twojego numeru szefostwu :P - zazwyczaj tak robią. Po 3 - Idź jutro do kierownika baru.

Gość gość
składałam cv na olx miałam z 11 telefonów jak z agancji pracy tak i od osób prywatnych mających sklep spożywczy ale nie szłam bo 7 zł 7,50 za godzinę nie opłacało mi się bo musiałabym dojechać do miasta 30 km w jedna stronę a jak w centrum miasta to i z 35-40 km. przełamałam się i zadzwoniłam przed chwilą do tej pizzerii szef kazał mi przyjść jutro na 12 z opowieści wiem że stawka za godzinę wynosi 7,50. Będę miała 8 km w jedną strone]ę o ile oczywiscie mnie przyjmie ale strasznie się boję Mąż nie jest zadowolony ;/ owszem mąż zarabia 3300 + 100/200 zalezy od miesiąca ale zawsze te 1300 bym miała na "głupoty" i wyszłabym do ludzi. i w tej chwili mąż od tygodnia jest na zwolnieniu przez najbliższe 3 msc będziemy zyć z ubezpieczenia bo oszczędności nie chcielibyśmy ruszać to tym bardziej ta praca by mi się przydała

Gość gość
dokładnie monia masz rację. Cv na stanowisko mięsne składałam 3 czy 4 razy od pazdziernika ale cisza.... już nawet tak myślałam żeby wysyłać cv codziennie 1 rano 2 wieczorem :) pewnie wyszłabym na debila ale chociaz wiedzieli by że mi zależy

Gość gość
nie martw się dasz radę. Ja też boję się nowych wyzwań. Teraz na pewno maja w barze kasy więc spokojnie

Gość gość
no włąsnie nie wiem czy jest tam wgl kasa ;/ tyle razy tam byłam i nie zauważyłam! nigdy nie byłam orłem z matematyki boje się że narobię manka. trudno mi się liczy w pamięci potrzebuje na to troszkę więcej czasu jak zobaczę lud******olejce + będę musiała wydać resztę to chyba ucieknę

Gość gość
a moze do twoich zadan bedzie nalezało tylko "kelnerstwo" ?