Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PulaNagród

Tęsknie za starą kafeterią :(

Polecane posty

Gość PulaNagród

Kiedyś tu było inaczej, byłe pewne tematy które trwały wiele wiele tygodni i nawet mnie doprowadzały do ogromnej ciekawości. Wszystko zaczeło się psuć kiedy zaczeli kombinować z wyglądem strony :/

Gość gość
a za komuny to wogole bylo lepiej, nie? :P, :P, :P

Gość gość
mnie wkurza ta teklama miedzy postami nawet nie zwracam na nia uwagi a mnie wqrwia

Gość Korale Karoliny
powsadzaj pare dizwek na ero i bedziesz mial/a to samo :P

Gość gość
kiedyś kafe to było coś, jeszcze 4 lata temu...Inni ludzie, głębsze tematy, ciekawe nicki i wypowiedzi.Teraz są resztki.

Gość gość
Zgadzam sie z toba. Nie znosze nowego layoutu strony i dlatego przez dlugi czas po zmianie nawet tutaj nie wchodzilam. Pierwsze wrazenie po zmianie to zupelna nijakosc, nieuporzadkowanie. Co z tego, ze tematy sa widoczne juz na pierwszej stronie, jak zwykle sa nieciekawe i przepelnione reklamami. Ogolnie poziom kafeteri strasznie spadl, ale to zaczelo sie jeszcze na dlugo przed zmiana. Zdecydowana wiekszosc to prowokacje, stereotypowe tematy walkowane na okraglo. Seks analny, wulgaryzmy, albo pytania w stylu "Przespalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia czy to mozliwe, ze teraz jestem w ciazy (....)? Indywidualnoc i ciekawe spostrzezenia zostaly wyparte masowka, bez tresci i polotu. A jak raz na ruski rok pojawi sie cos ciekawego to zaraz ginie w tloku porazajcej glupoty pryszczatych gimbaz.

Gość gość
Nie wchodzilam bardzo długo po zmianach na stronie . To nie jest to kafe co kiedyś.

Gość gość
Przespałam sie i czy mogę być w ciąży ?to były zawsze :) od ok 10 lat cały czas wałkowane. Właśnie teraz jest ich mniej , kiedyś to był prawdziwy wysyp tego. Nie lubię tego,że dodajemy posty jako goście , zawsze były pomarańcze, ale trzeba było sie wysilić na jakiś nick. I gdzie są wszystkie cudowne podszywy?? Po tym widać spadek poziomu inteligencji na kafe ;)

Gość gość bez stref erogennych
Nie przesadzałbym z tą cudowną jakością tematyki z przeszłości, ale jest gorzej. I zgadzam się, że to się nie stało tylko po zmianie layoutu. Ta zmiana pogorszyła komfort czytania, pisania, zepsuła estetykę. Wiadomo o co chodzi, o reklamy. Ale można to było zrobić lepiej. Razi mnie, na przykład to, że emoty już nie pasują do estetyki strony, bo były projektowane do innego layoutu. To się kupy nie trzyma. Fatalne jest, że nie ma konieczności wpisywania nicka, bo robi się chaos. Nie widać od razu, kto i co napisał. Gdy się go wpisze, to trzeba go wklepywać za każdym razem. Jeśli to ma wymusić logowanie, to widać, że i tak nie działa. Chyba trochę ludzi odeszło w związku z tymi zmianami. Myrevin, oczywiście nie, ale to za mało :D Ja wpadam tu czasem, ale nie siedzę zbyt długo. Niestety jakość podszywu spadła. Nie piszę tego dla żartu. Zupełnie serio, kilka lat temu, bywali tu mistrzowie. Teraz albo chamstwo, wulgarność bez polotu, albo stare przeklejki.

Gość pogromca reklam
na reklamy najlepszy AdMuncher - polecam

Gość gość
Zawsze jest inaczej, a to co było już nie wróci