Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiration95

czy mozliwe ze to ciaza ?

Polecane posty

Gość inspiration95

witam . mam taki problem a mianowicie spoznia mi sie okres 5 dzien . kochalam sie ze swoim chlopakiem dosc czesto , zazwyczaj byl to stosunek tzw przerywany . od tygodnia zle sie czuje , jestem rozdrazniona , z najmniejszego powodu zaczynam plakac , bola mnie kosci i miesnie , goraczka ok 38 stopni, boli mnie gardlo wiec podejrzewam rowniez angine, caly tydzien brak apetytu, piersi zazwyczaj przed okresem mialam nabrzmiale tzn duze i ciezkie teraz mam niby wieksze ale ta nabrzmialosc jest troche inna niz zwykle oraz mam wydzieline z pochwy biala i gestawa , prosze jesli ktos wie czy to moze byc ciaza ?

Gość to tylko pare zł
zrób test to się dowiesz .. .

INSPIRATION95 hej :) wszystko wskazuje na to, że ciąża. Byłaś u ginekologa? U mnie to wygląda w ten sposób: stosunek przerywany na początku listopada (ostatni). Mój ostatni okres był bardzo dziwny i skąpy (miał miejsce pod koniec listopada). Po jego zakończeniu zrobiłam test, który wyszedł negatywny. Grudniowa miesiączka powinna przyjść w ostatnią środę...wychodzi na to, że okres spóźnia mi się 5ty dzień.Nie mam żadnych objawów ale już lmpka mi się zapaliła. Miejsca do ginekologa dopiero w styczniu. Zapisałam się, ale wiecie jak to jest czekać tyle czasu... Jak Wy myślicie? Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
dokładnie zrób test,i wszystko będzie jasne

i tez ostatnio jestem przeziębiona, a słyszałam że można złapać jakieś lekkie przeziebienie na poczatku ciazy