Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycieTokoszmar

Nie jestem szczesliwa z moim chlopakiem a mimo tego nadal z nim jestem

Polecane posty

Gość zycieTokoszmar

przez 2 lata bylo super.. po 2 latach bylo coraz gorzej z moimi uczuciami.. a teraz jestesmy 5 lat i jest jeszcze gorzej czuje sie sama lepiej niz przebywajac z nim. . tylko ze boje sie zerwac jakby cos jeszcze mnie trzymalo w tym zwiazku.. ale co jak uczucie gasnie z dnia na dzien..;(((((((((

Gość gość
Szkoda :-(

Gość gość
skąd ja to znam... sama jestem w identycznej sytuacji, jeszcze pełna kompleksów i braku pewności siebie...

Gość zycieTokoszmar
gość dziś Kompleksów to nie mam.. tylko brak pewnosci siebie:( i co zrobisz zerwiesz pierwsza z swoim chlopakiem?

Gość gość
rozejdz sie z nim kobieto

Gość gość
Typowe dla kobiet, najpierw mówią że kochają, skaczą wokół faceta przez rok góra dwa, a potem nagle im przechodzi. Z następnymi facetami będziesz miała to samo, jesteś rozchwiana emocjonalnie i sama nie wiesz czego chcesz i czego szukasz.

Gość gość
Bo faceci są tak stali w uczuciach, że aż zdradzają i porzucają po paru miesiacach..

Gość gość
mam taki sam nastrój jak ty,zaczyna nas dzielić wiele,to juz nie jest to co było-z jego strony nastało totalne zaniedbanie,jestem coraz bardziej bliska decyzji zakonczenia tego.

Gość gość
Mam podobnie, tyle tylko że to właśnie z jego winy. Coraz mniej uwagi, zainteresowania mną, okazania miłości i tego, że mu na mnie zależy. Sama nie wiem dlaczego wciąż z nim jestem.

Gość gość
bardzo boli jak umiera to co było jedyne w swoim rodzaju,to tak jakby puls zanikał

Gość gość
Co innego zostawić kogoś po kilku miesiącach, bo pomylić się można, a co innego zmarnować komuś 5 lat życia, tym bardziej że od 3 lat autorka jest z nim i sama nie wie po co. Trzeba być naprawdę rozchwianym emocjonalnie aby coś takiego zrobić.

Gość gość
a musisz z nim byc?

Gość gość
współczuje chłopakowi takiej dziewczyny. pewnie nigdy go nie kochałaś:( Nie krzywdź go daj mu być z inną, która go pokocha