Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam strasznego moralniaka po wczorajszej imprezie :(

Polecane posty

Gość gość

zrobilam coś głupiego, ohydnego i d****arskiego. Upilam sie praktycznie do nieprzytomności. byla to duza impreza, mnostwo ludzi w tym niestety jedna osoba z mojego kręgu znajomych, ktora prawdopodobnie wszystko widziala i jutro wszyscy bedą wiedzieć jaką to dziwką jestem. Czuję się okropnie, nigdy sie tak nie zachowywalam, nie wiem co we mnie wstąpilo :(

oj daj spokój. Też się zalałem kiedyś i zostałem zgwałcony jeszcze do tego przez jakąś dziewczynę co miała brzydką chorobę. Musiałem brać antybiotyki. Świat schodzi na psy mówię Ci.

Upiłaś się do nieprzytomności? no to faktycznie wielki problem, wstyd na całe miasto... Bo nikt inny tego nie robi.

Gość gość
chodzi o to, że zawsze na takie dziewczyny mialam jedno określenie: dzi*wka. Teraz sama zachowalam się dokladnie tak samo, nie piję więcej, alkohol jest dla odpowiedzialnych ludzi

Gość gość
obnacywałam się z jakimś obcym facetem na środku parkietu, o ile pamietam wkladalam mu rece tam gdzie nie powinnam, calowalam się z zonatym facetem, ktorego kilka godzin wczesniej poznalam w pubie, do tego byl trzeci z ktorym rowniez sie calowalam. Teraz możecie mnie zbluzgać. sama robię to od rana

Gość gość
Jak nie ciąglas na parkiecie to niema tragedi:-)

Gość gość
bez przesady, pewnie niedlugo zapomne, ale wyrzuty sumienia są cholernie duze. Zwlaszcza, że jest Ktoś na kim mi zależy. Jesli dowie sie co robilam, nie będzie mowy o przeniesieniu znajomości na inny etap :(

Gość gość
masz racje, zachowalas sie jak d****** 3 facetow na jednej impreziie...ciekawe o iilu nie pamietasz

Gość gość
niektore tak co tydzien maja wiec sie nie przejmuj

Gość gość
nie powinnam pić zwyczajnie. Choć ZAWSZE po spożytym alkoholu zachowywalam się normalnie. źle mi z tym :(

Gość gość
Daj spokoj. Tak, jak ktos wyzej napisal, dopoki nie robilas nikomu loda na parkiecie to jeszcze nie jest tak zle.

Gość gość
Hej, stało się, trudno. Jesteś ostatnio dość samotna? Jeśli tak to chyba podświadomie bardzo kogoś potrzebujesz stąd te sytuacje. Ludzie się dowiedzą, trudno. Pogadają, za kilka dni im przejdzie. Przespałaś się z kimś, czy tylko dotyk i pocałunki?

Gość gość
Nie przespałam się, do tego bym nigdy nie dopuściła. I to prawda. Mieszkam sama, nie mialam faceta od jakiegoś czasu, chcialabym w końcu kogoś znaleźc, ale to nie wymowka. Stało się wiem, tylko przez te plotki nigdy nie zdobęde faceta, ktory naprawdę mi się podoba..

Gość gość
i jest jak myślałam. facet, na ktorym mi zależało z dnia na dzień przestał zwracać na mnie uwagę... Jego pieprzony kumpel byl na tej samej imprezie i widział to, co nie powinien. Powiedział mu :(

Gość gość
no i c*****o się stało. idź i i nie grzesz więcej, jak mawia klasyk.

Gość gość
taka sytuacja już się nie powtorzy, kac moralny zniknął, ale meżczyzna, ktory mi się podobał nigdy już nie będzie mój, bo ma mnie za zwyczajną dziwkę