Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masakra co mi Dolega mialyscie Tak ?:(

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam 18 lat , ostatnia.miesiaczke miałam 12 listopada teraz powinnam mieć 9 grudnia , spozNila się 5 dni .. Cykle ma. Regularne co 27-28 dni , dzisiaj dostalam tak obfitego okresu który zawiera skrzepu czarne małe a raz duże nigdy czegoś takiego niemiałam leci ze mnie po prostu ... Do ginekologa mam za 2 tyg :((( dopiero , i wspomne ze spalam z chłopakiem 18 listopada ostatnio ale był stosunek przerywany , lecz wyklucylam ciąże skoro jest dużo ciemnej krwi i śluzowatych skrzepów miała któraś z was tak ? A w dodatku mocny bol brzucha i czasami klucie z prawej strony :( help

Gość gość
nic ci nie jest. wez przeciwbolowa tabl. i spij

Gość gość
porostu bardziej obfity okres..zdarza się,tak jak wcześniej ci napisała pani koleżanka weź przeciwbólową tabletkę i połóż się spać

Gość gość
jeżeli musisz zmieniać podpaskę co np.30 min bo aż się przelewa to udaj się na dyżur nocny do jakiejś przychodni

Gość gość
To jest tragedia latami do łazienki co 5 minut wzielam dzisiaj 2 nospy i x apap nic nie pomaga :(

Gość gość
do rana powinno się uspokoić wszystko,załóż 2 podpaski podłóż coś pod prześcieradło i połóż się najlepiej na plecach tak obfity okres zdarza się czasami w pierwszy dzień...

Gość Seraphinka1
Albo samoistne poronienie ciąży pozamacicznej jeśli kłuje Cię jajnik lub brzuch ,nie martw się niech wyleci co ma wylecieć a za 2 tyg udaj sie na wizytę i opowiedz wszystko lekarzowi niech zrobi ci usg czy wszystko ok. Mi przy ciazy pozamacicznej test wyszedł negatywny a ból był nie do zniesienia ale na moje szczęście okazało sie to poronieniem samoistnym.nawet nie miałam pojęcia ze jestem w ciazy..

Gość gość
ojtam, zaraz poronienie, ciąża z niczego się nie bierze Czasem są takie cykle. Jak ci nie przejdzie, omdlejesz itd. to na dyżur, żeby to zatrzymali

Gość gość
i co przeszło??

Gość gość
Witam :/ nie przeszło bol lekki jeszcze brzucha czuje :( dostalam niby ten okres a był obfity a dzisiaj 3 dzień i się kończy ju z

Gość gość
u kobiet tak bywa,raz tak,raz inaczej ja miewałam takie bóle -zejściowe,przed tydz , i w trakcie ,i wszystko prawidłowo,nie mam mięśniaków,guzów ,nic bywa,że trochę poboli,bywa,że aż mam mdłości,i się ściany trzymam jak idę żeby się nie przewrócić,czasami tez mam takie skrzepy po prostu cudnie być kobietą ..własnie mnie pobolewa,mam bóle krzyżowe,ciekawe jak będzie jutro,... zrób usg dopochwowe,żeby wykluczyć jakieś pieruństwo,cze