Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszeliście to ?

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=UjAr4RB4_1g Odwróć się Nie możesz uciekać i ukrywać się daleko stąd Wiesz, że musisz zawrócić i zatrzymać się Widzę cię Stworzoną dla miłości Wyjątkowej miłości Dla mnie. Odwróć się Nie możesz uciec nieznanej rzeczywistości Przeszłość odeszła, przyszłość zabiera nowe klucze Zatrzymaj mnie teraz Pokaż mi, jak Zostać przy mnie Cherie.

Gość gość
piękne !!! Savage ! :)

Gość gość
piękna poezja,piękny klip do poezji.

Gość gość
słuchajcie SAVAGE ! to jest cudne jakie mądre słowa w utworach ...kocham

Gość gość
ylko Ty Kiedy naprawdę nie mam co robić To nie może być prawda Tylko Ty Kiedy szukam kogoś nowego Jesteś pomysłem Tylko zmień moje zdanie Kiedy czuję się ślepy Wtedy pozwalasz mi zobaczyć Że miłość jest wolna Tylko Ty Kiedy patrzę w Twoje niebieskie oczy Kochaj mnie Tylko Ty Kiedy Twoje łzy świecą jak księżyc Śmiejesz się zbyt wcześnie Tylko zmień moje zdanie Kiedy czuję się ślepy Wtedy pozwalasz mi zobaczyć Że miłość jest wolna REF. Nie spychaj mnie na bok, moja miłość żyje Nie zostawiaj mnie na śmierć, Ty przeżyjesz Trzymasz mnie tak mocno, wyłącz światła Wszystko wygląda tak sensownie Tylko Ty Kiedy naprawdę nie mam co robić To nie może być prawda Tylko Ty Kiedy patrzę w Twoje niebieskie oczy Kochaj mnie Tylko zmień moje zdanie Kiedy czuję się ślepy Wtedy pozwalasz mi zobaczyć Że miłość jest wolna https://www.youtube.com/watch?v=pj9ZWjBlFew

Gość gość
pięęęęęęękne ! ale te padalce tutaj się nie znają wolą popisać o pierdołach te asocjalne ścierwa

Gość gość
co tam ćwoki lepiej popisać o łaskotaniu w c***u albo p******e jak posłuchać pięknej muzyki ażebyście pozdychali dna j****e współczesne zera !

Gość gość
Wole Savage- dont cry tonight, wprost uwielbiam ta piosenke.

Gość gość
CO ZA SYF ! wyłączyłem to g0wno po 30 sek. tego się słuchać nie da, tekst tak samo zj3bany jak melodia dla głupich zakochanych ciź