Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO sadzicie o tej sytuacji ? ......

Polecane posty

Gość gość

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo..

Gość gość
Ignoruj. Sorry ale innej rady nie ma. A gdyby zaczal cie nachodzic to zglos sprawe na policje.

Gość gość
WIEJ OD CIAPATEGO!!! w Polsce jest tyle fajnych facetów... :(

Gość gość
Ale Ja z nim nicn ie chce ,caly czas jak mowi ,ze chce cos wiecej,mowwie mu "ze nie szukam faceta".. POLAKOW tutaj gdzie mieszkam ,za granica zbytnio fajnych nie ma.. Naet chociazby na sam sex niezobowiazujy ,nie pociagaja mnie.. :(

Gość gość
dziwnie sie zachowuje :O

Gość gość
on moze byc niebezpieczny..

Gość gość
olej typa, nie wchodź z nim w żadne związki. Z daleka od takich psycholi, jeszcze cie zaciuka jak mu odmówisz. Po co w ogóle spotykasz się z człowiekiem, z którym kłócisz się ciągle. Ja nie po to wychodzę ze znajomymi, żeby się kłócić. Z moim byłym już tylko były sprzeczki - na mieście, w pubie, w restauracji. To nie wróży nic dobrego na przyszłość. On będzie taki zaborczy, bo taki ma wzorzec: baba ma siedzieć owinięta w prześcieradło w chacie i służyć mężowi. Olej to, bo se zmarnujesz życie. W miarę możliwości: zmień nr, albo spróbuj go jakoś zablokować u operatora czy w telefonie (o ile posiada taką funkcję).

Gość TO Ja autorkaaaaa
obecnie jest cisza obrazil sie ,ze nie odbieralam tydzien czasu telefonu..

Gość gość
on jest psychiczny!

Gość gość
Z autorki to jakaś małolata albo z tych które się "jarają" tym, że facet nie chce odpóścić. Trzecia opcja, wątek to prowo. Trzeba mieć kamienie w głowie zamiast mózgu by pozwolić żeby taka sytucja ciągnęła się " parę lat"?!

Gość gość
0:47 nie ci autorke oceniac..

Gość gość
to jakis terrorysta