Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

kalesony mnie podniecaj膮

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Bardzo lubi臋 nosic kalesony. Od 11 roku 偶ycia. Jak si臋 zacz膮艂em bawi膰 sam ze sob膮 czyli, jak m贸wi kosci贸艂 uprawia膰 samogwa艂t, to by艂o sam ze soba i by艂o bardzo przyjemne. Jak mia艂em 15 lat, to jedna, dwa lata starsza dziewczyna, powiedzia艂a, 偶ebym si臋 rozebra艂 i j膮 przelecia艂. Nie wiedzia艂em dok艂adnie, o co chodzi, ale zdj膮艂em spodnie i pokaza艂em sie jej w kalesonach. Powiedzia艂a, 偶e jestem jej pierwszym ch艂opakiem, co si臋 nie wstydzi kaleson贸w i wyj臋艂a mi itd. i w艂o偶y艂a w itd. Po roku zakocha艂em sie w koledze i on we mnie te偶. Szybko dosz艂o do seksu i obaj byli艣my w kalesonach, co nas bardzo mi艂o zaskoczy艂o, bo niekt贸rzy ch艂opcy wstydz膮 si臋 kaleson贸w. Mielei艣my 艣wietny seks. Chyba wol臋 ch艂opak贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
bo s膮 ciep艂e w sam raz na zim臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pierwszy seks mia艂em z dziewczyn膮. Mia艂em 17 lat. Pojechali艣my do mojego domku za miastem. By艂a p贸偶na jesie艅, wi臋c oczywi艣cie mia艂em na sobie pod d偶insami kalesony. Bia艂e. Ona by艂a par臋 lat starsza i mia艂a do艣wiadzenie. Ja niewinnie 艣ci膮gn膮艂em spodnie i pokaza艂em jej si臋 w kalesonach, co by艂o dla mnie raczej oczywiste. A ona, ku mojemu zaskoczeniu zawo艂a艂a: o kalesony! Ch艂opcy zwykle si臋 ich wstydz膮. Ja si臋 nie wstydzi艂em. Wyj膮艂em k****a, kt贸ry ju偶 stercza艂 w tych kalesonach przez odpowiedni otw贸r, w艂o偶y艂em jej w cipk臋 i szybko si spu艣ci艂em. Potem mia艂em par臋 razy seks z kolegami, te偶 w kalesonach. I to lubi臋 bardziej, chocia偶 jak kole偶anka chce, to j膮 przelec臋, zwykle w kalesonach, bo to mnie podnieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem gejem. Lubi臋 nosi膰 kalesony i lubi臋 ch艂opc贸w w bia艂ych kalesonach. Podnieca mnie seks w kalesonach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pierwszy seks mia艂em z dziewczyn膮. Mia艂em 17 lat. Pojechali艣my do mojego domku za miastem. By艂a p贸偶na jesie艅, wi臋c oczywi艣cie mia艂em na sobie pod d偶insami kalesony. Bia艂e. Ona by艂a par臋 lat starsza i mia艂a do艣wiadzenie. Ja niewinnie 艣ci膮gn膮艂em spodnie i pokaza艂em jej si臋 w kalesonach, co by艂o dla mnie raczej oczywiste. A ona, ku mojemu zaskoczeniu zawo艂a艂a: o kalesony! Ch艂opcy zwykle si臋 ich wstydz膮. Ja si臋 nie wstydzi艂em. Wyj膮艂em k****a, kt贸ry ju偶 stercza艂 w tych kalesonach przez odpowiedni otw贸r, w艂o偶y艂em jej w cipk臋 i szybko si spu艣ci艂em. Potem mia艂em par臋 razy seks z kolegami, te偶 w kalesonach. I to lubi臋 bardziej, chocia偶 jak kole偶anka chce, to j膮 przelec臋, zwykle w kalesonach, bo to mnie podnieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie lubi臋 ksi臋偶y pedofil贸w, zboczonych przez ko艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kalesony s膮 sexy

Udost臋pnij ten post

By艂a zima. Je偶dzli艣my na nartach. W schronisku mia艂em pok贸j z dwoma kolegami. Jeden by艂 ciemnow艂osy, bardzo przystojny. Drugi: blondynek, z niebieskimi oczami, zawsze u艣miechni臋ty.

Kolejno wzi臋li艣my prysznic a potem do 艂贸偶ek. Ale spa膰 nam si臋 nie chcia艂o. W g艂owach by艂 oczywi艣cie seks.

Najpierw blondynek w bia艂ych kalesonach wyci膮gn膮艂 mojego fiuta z szarych kaleson贸w i zacz膮艂 ssa膰.聽

Potem ten przystojniak ciemnow艂osy wyj膮艂 swojego z niebieskich kaleson贸w i w艂o偶y艂 w dziurk臋 blondynka.聽

Ja si臋 spu艣ci艂em blondynkowi tak jak chcia艂, ale po chwili m贸j ... znowu stan膮艂. Ten ciemnow艂osy ju偶 zd膮偶y艂 si臋 spu艣ci膰 w dupk臋聽blondynka, ale ch臋tnie przyj膮艂 mojego ...ka w swoj膮. Da艂em swobodny, co najmniej potr贸jny upust mojej spermie.

Na koniec ciemnow艂osy w niebieskich kalesonach wypu艣ci艂 艣mietank臋 w dupk臋 blondynka w bia艂ych kalesonach.

Udost臋pnij ten post

Mia艂em inne przygody w kalesonach. Kiedy艣 18-letni seminarzysta duchowny (mia艂em 20 lat) powiedzia艂, 偶e chce si臋 u mnie przespa膰, bo by艂o p贸偶no. Znali艣my si臋 z liceum. Jasne, 偶e si臋 zgodzi艂em. Mia艂em szerokie 艂贸偶ko, wi臋c nie by艂o problemu. Zdj膮艂 spodnie i po艂o偶y艂 si臋 przy mnie w bia艂ych kalesonach. No to ja te偶 i te偶 w bia艂ych kalesonach. Powiedzia艂, 偶e poprosi艂 rodzin臋 w Holandii o przys艂anie czarnych. Ja na to: Ale bia艂e s膮 seksy! Tak!!! odpowiedzia艂 i wyj膮艂 mi ...a z kaleson贸w. A potem pozwoli艂 si臋 wypieprzy膰 w dupk臋 w tych bia艂ych kalesonach (obaj w bia艂ych). By艂o super, bo numerek powt贸rzyli艣my par臋 razy.

Udost臋pnij ten post

Jedna dziewica mi powiedzia艂a, 偶e nie mo偶e si臋 tego ci臋偶aru (dziewictwa) pozby膰, bo z ka偶dym ch艂opakiem, z kt贸rym pr贸bowa艂a, to j膮 mocno bola艂o, a partner nie chc膮c robi膰 jej krzywdy, odpuszcza艂. Rozumiem tych kolesi, ale powiedzia艂em dziewczynie, 偶e spr贸buj臋 jej pom贸c. Oczywi艣cie bez zobowi膮za艅.聽

By艂a zima w Zakopanem, wi臋c naturalnie聽by艂em w kalesonach. Zdj膮艂em moje spodnie, a potem jej ciuchy. Zosta艂a w po艅czoszkach, a ja w tych bia艂ych kalesonach. Ostro偶nie i z uwag膮, zwa偶ywszy na moj膮 wiedz臋, wsun膮艂em jej mojego fiutka w cipk臋.聽

Nawet nie pisn臋艂a. Powiedzia艂a, 偶e nie zabola艂o, a potem po moich du偶ych wysi艂kach dosz艂a do orgazmu i ja te偶 si臋 w jej cipce spu艣ci艂em. By艂o pe艂ne obustronne zadowolenie.

Powtarzali艣my ten numerek w kalesonach i po艅czoszkach wiele razy, a偶 w ko艅cu wyjecha艂a.

Udost臋pnij ten post

Kalesony, szczeg贸lnie klasyczne, bia艂e, ale nowoczesne, przylegaj膮ce do cia艂a, s膮 dla mnie najbardziej seksown膮 cz臋艣ci膮 m臋skiej garderoby.

Udost臋pnij ten post

Kiedy艣 zim膮 by艂em z koleg膮 w s艂owackich Tatrach. Zjedli艣my w schronisku kolacj臋 i popijali艣my piwo. Obs艂ugiwa艂 nas mi艂y blondynek z wyra偶nie du偶ym ...em widocznym przez materi臋 obcis艂ych d偶ins贸w.

Potem zaprowadzi艂 nas do wynaj臋tego pokoju, bardzo schludnego. Pok贸j聽by艂 dobrze ogrzany, wi臋c szybko zdj臋li艣my spodnie narciarskie i w samych kalesonach oraz podkoszulkach po艂o偶yli艣my si臋. Ch艂opiec na co艣 czeka艂. Poprosili艣my, 偶eby do nas do艂膮czy艂. Zdj膮艂 spodnie i w niebieskich kalesonach po艂o偶y艂 si臋 mi臋dzy nami. By艂o do艣膰 miejsca dla trzech. ... ch艂opca by艂 du偶ych rozmiar贸w i tryska艂 sperm膮.聽Mieli艣my wi臋c seks w kalesonach w r贸偶nych uk艂adach i ku og贸lnemu zadowoleniu,

Udost臋pnij ten post

Pojecha艂em do Finlandii. Ch艂opiec na festynie w Helsinkach zagadn膮艂 mnie po angielsku. Spyta艂, kt贸ra z dziewczyn mi si臋 podoba. Odpowiedzia艂em zgodnie z prawd膮, 偶e 偶adna, bo wszystkie si臋 wdzi臋czy艂y, wy艂y i by艂y okropne. Ch艂opiec nie mia艂 wyrobionego zdania ale raczej te偶 偶adna go nie podnieci艂a. Mia艂em w hotelu butelk臋 w贸dki przywiezion膮 z Polski. Ch艂opiec entuzjastycznie przyj膮艂 propozycj臋 napicia si臋 (w贸dka w Finlandii jest bardzo droga). W hotelu by艂o ciep艂o, wi臋c po trzecim kieliszku zdj臋li艣my spodnie i w samych kalesonach pili艣my dalej. Potem ch艂opiec bez zb臋dnych ceregieli wyj膮艂 mojego ...a przez otw贸r w kalesonach i wzi膮艂 do buzi. Spu艣ci艂em si臋 szybko i obficie. Nast膮pi艂a聽chwila nieco obezw艂adniaj膮cej ciszy. Po kilku minutach 艣ci膮gn膮艂 mi z ty艂ka kalesony, posmarowa艂 otw贸r (nie wiem sk膮d wzi膮艂 lubrykant) i wsun膮艂 swojego dorodnego fiuta w m贸j odbyt. W zasadzie tego nie lubi臋. Ale by艂o mi艂o. Potem ja go wypieprzy艂em 聽kilka razy. Ca艂kiem mi to odpowiada艂o, bo ch艂opiec by艂 艂adny, a do tego obaj w kalesonach.

Udost臋pnij ten post

W Anglii by艂em na studiach. Odlot!!! W pubie pozna艂em Johna. Jak wszyscy studenci przelecia艂em ju偶 trzy lub cztery聽panienki, wszystkie ch臋tne i dorodne. Ale John po paru piwach powiedzia艂 mi, 偶e poka偶e seks prawdziwy. Poszli艣my do niego. 艢ci膮gn膮艂 mi spodnie. By艂em w bia艂ych kalesonach i troch臋 si臋聽 wstydzi艂em. Powiedzia艂: to jest sexy. Potem zdj膮艂 swoje spodnie i w zielonych kalesonach przelecia艂 mnie. Potem ja jego. Od tego czasu nie wiem czy jestem hetero czy homo.

Udost臋pnij ten post

By艂em w Kanadzie. Tam wszyscy faceci nosz膮 kalesony, bo jest zimno. I nie wstydz膮 si臋 rozebra膰 do kaleson贸w. By艂o mi艂o.

Udost臋pnij ten post

Kiedy艣 we Francji pozna艂em trzech kolesi. By艂a zima. Wynaj臋li艣my dwa pokoje w hoteliku nad brzegiem Loary niedaleko zamku Chambord. Oczywi艣cie wszyscy chcieli艣my seksu. I wszyscy byli艣my w kalesonach. No i by艂a jazda w tych r贸偶nokolorowych kalesonach.

Udost臋pnij ten post

Jak by艂em dzieckiem to ojciec by艂 koszmarem. Ci膮gle wrzeszcza艂. Nie pracowa艂, pomijaj膮c kr贸tkie epizody, wi臋c mama utrzymywa艂a dom. Pami臋tam jak grozi艂 jej po艂amaniem r膮k, 偶eby nie mog艂a przyjmowa膰 pacjent贸w. By艂a lekarzem stomatologiem.聽Mialem 6 lat, mo偶e聽7. Ojca znienawidzi艂em. W dodatku babci po艂ama艂 偶ebra, a drug膮 babci臋, swoj膮 mam臋, zrzuci艂 ze schod贸w i te偶 ucierpia艂a. By艂o strasznie. Przyjecha艂o Pogotowie Ratunkowe. Dzieci usuni臋to. Ojciec, koszmarny, cz臋sto chodzi艂 po domu w kalesonach. Wtedy to uwa偶a艂em za najwi臋ksze obrzydlistwo. Nosi艂em do 9 klasy jak wszyscy ch艂opcy w tamtych czasach po艅czoszki, takie grube. Wreszcie jak mia艂em 11 lat Mama powiedzia艂a: do艣膰, jeste艣 facetem.I kaza艂a mi za艂o偶y膰 kalesony bia艂e. Jechali艣my do Polanicy -Zdr贸j. I nagle polubi艂em kalesony. Dzisiaj wiem, 偶e s膮 dla mnie fetyszem seksualnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz
2 minuty temu, rofrano22 napisa艂:

Jak by艂em dzieckiem to ojciec by艂 koszmarem. Ci膮gle wrzeszcza艂. Nie pracowa艂, pomijaj膮c kr贸tkie epizody, wi臋c mama utrzymywa艂a dom. Pami臋tam jak grozi艂 jej po艂amaniem r膮k, 偶eby nie mog艂a przyjmowa膰 pacjent贸w. By艂a lekarzem stomatologiem.聽Mialem 6 lat, mo偶e聽7. Ojca znienawidzi艂em. W dodatku babci po艂ama艂 偶ebra, a drug膮 babci臋, swoj膮 mam臋, zrzuci艂 ze schod贸w i te偶 ucierpia艂a. By艂o strasznie. Przyjecha艂o Pogotowie Ratunkowe. Dzieci usuni臋to. Ojciec, koszmarny, cz臋sto chodzi艂 po domu w kalesonach. Wtedy to uwa偶a艂em za najwi臋ksze obrzydlistwo. Nosi艂em do 9 klasy jak wszyscy ch艂opcy w tamtych czasach po艅czoszki, takie grube. Wreszcie jak mia艂em 11 lat Mama powiedzia艂a: do艣膰, jeste艣 facetem.I kaza艂a mi za艂o偶y膰 kalesony bia艂e. Jechali艣my do Polanicy -Zdr贸j. I nagle polubi艂em kalesony. Dzisiaj wiem, 偶e s膮 dla mnie fetyszem seksualnym.

witaj w klubie fetysz贸w :classic_ninja: mnie jako trans te偶 kr臋c膮 m臋skie kalesonki ale na go艂ym facecie /// kalesonki s膮 sexy bo niby odbijaj膮 m臋skie genitalia i po艣ladki ale nadal nie ods艂aniaj膮聽 wszystkiego i to jest w tym podniecaj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyz
14 minut temu, rofrano22 napisa艂:

Przepraszam. Traumy z dzieci艅stwa maj膮 wp艂yw na nasze dalsze 偶ycie

masz racje馃か

traumy z dzieci艅stwa s膮 jak taki ogon kt贸ry ci膮gniemy za sob膮 przez p贸艂 偶ycia......jak sie cz艂owiek SAM nie pozbiera to mu nawet聽 psycholog nie pomo偶e.......jedynie mi艂o艣膰 i dobry sex hehe馃憤

Udost臋pnij ten post

Jest taka 艂adna historyjka o czterech facetach w kalesonach. Lecieli samolotem. Terrory艣ci ich zestrzelili. Pukaj膮 do bram Nieba i ten brodaty pyta: kim jeste艣cie? Najpierw si臋 wyrwa艂 ten w bia艂ych kalesonach: Jestem prawowierny 呕yd, szabas, koszerne i dawa艂em dup臋 rabinowi. Do piek艂a. Potem Polak-Katolik. Ja, potomek 艁okietka, Jagiellon贸w i Habsburg贸w....Do piek艂a w tych czarnych kalesonach. Potem muzu艂manin co to odwo艂a艂 si臋 do Proroka itd...Te偶 do piek艂a. Wreszcie ateista w t臋czowych kalesonach pyta nie艣mia艂o: a ja? Odpowied偶: Ci膮gle jeszcze mo偶esz wybra膰 Boga Mormon贸w.

Udost臋pnij ten post

Ten brodaty to tzw. 艢wi臋ty Piotr. W bia艂ych kalesonach chodz膮 nie tylko 呕ydzi ,ale聽nie tylko oni daj膮 dupy聽i nie tylko rabinom. Co do 艁okietka i Jagiellon贸w w zasadzie nic nie mam (dekomunizacj膮 niech si臋 zajmie IPN), ale muzu艂manie to zgroza. A ateista to chyba ja.

Udost臋pnij ten post

Raz spotka艂em autentyczn膮 dziewic臋 maj膮c ju偶 w wieku oko艂o 20 lat opini臋 ogiera. Niby nic nie chcia艂a, ale zapyta艂a o poca艂unki. Wi臋c jej pokaza艂em: najpierw mu艣ni臋cie ust, dalej wiadomo, na ko艅cu z j臋zyczkiem. Spyta艂a, czy to wszystko. Nie, odpowiedzia艂em. To gra wst臋pna. Zaciekawi艂 j膮 I etap. Kaza艂em jej zdj膮膰 majtki. i podci膮gn膮膰聽...enk臋. Powiedzia艂em, 偶e m贸j j臋zyk w uj艣ciu jej cipki to pierwszy, zasadniczy etap ca艂owania. Drugi to m贸j fiut w jej ustach. Wzi臋艂a. Wycofa艂em si臋 przezornie po chwili, bo ju偶 dochodzi艂em聽聽i powiedzia艂em, 偶e trzeci etap musi nast膮pi膰 szybko. M贸j fiut w jej cipie. By艂em bardzo napalony, a ona ciekawa. Nawet nie zauwa偶yli艣my przerwania b艂ony dziewiczej. Moje kaskady spermy w jej cipie sprawi艂y nam ogromn膮 satysfakcj臋.

Udost臋pnij ten post

By艂o to zetkni臋cie聽z niewinn膮聽 turystk膮 przy tzw. Wodospadach Mickiewicza. Woda oczywi艣cie szumia艂a, wiatr szumia艂 i jej po winie szumia艂o w g艂owie. Spyta艂em czy chce mnie zobaczy膰 w ca艂o艣ci. Us艂yszawszy zdecydowane tak zsun膮艂em spodnie i ukaza艂em jej si臋 w kalesonach. Och!... zawo艂a艂a a ja po paru聽sekundach wy艂o偶y艂em ju偶 stercz膮cego fiuta, zsun膮艂em jej spodnie i majtki, w艂o偶y艂em m贸j interes w jej i po paru ruchach wypu艣ci艂em wodospad spermy.

Udost臋pnij ten post

9 godzin temu, rofrano22 napisa艂:

Ten brodaty to tzw. 艢wi臋ty Piotr. W bia艂ych kalesonach chodz膮 nie tylko 呕ydzi ,ale聽nie tylko oni daj膮 dupy聽i nie tylko rabinom. Co do 艁okietka i Jagiellon贸w w zasadzie nic nie mam (dekomunizacj膮 niech si臋 zajmie IPN), ale muzu艂manie to zgroza. A ateista to chyba ja.

By艂o to zetkni臋cie聽z niewinn膮聽 turystk膮 przy tzw. Wodospadach Mickiewicza. Woda oczywi艣cie szumia艂a, wiatr szumia艂 i jej po winie szumia艂o w g艂owie. Spyta艂em czy chce mnie zobaczy膰 w ca艂o艣ci. Us艂yszawszy zdecydowane tak zsun膮艂em spodnie i ukaza艂em jej si臋 w kalesonach. Och!... zawo艂a艂a a ja po paru聽sekundach wy艂o偶y艂em ju偶 stercz膮cego fiuta, zsun膮艂em jej spodnie i majtki, w艂o偶y艂em m贸j interes w jej i po paru ruchach wypu艣ci艂em wodospad spermy.

Udost臋pnij ten post

Dnia 15.12.2014 o 05:14, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

bo s膮 ciep艂e w sam raz na zim臋.

Kiedy艣 zim膮 i to w dniu szczeg贸lnym, bo w Sylwestra by艂em sam. Ch艂opak mnie rzuci艂, wi臋c postanowi艂em pos艂ucha膰 "Czarodziejskiego fletu" pod dyrekcj膮 Soltiego. W otwartym oknie o艣wietlonego pokoju by艂em dobrze widoczny z drugiej strony pruskiej ulicy w Poznaniu. Po jakim艣 czasie zorientowa艂em si臋, 偶e obserwuje mnie dziewczyna z okna naprzeciwko, na samej g贸rze kamienicy. Pomacha艂a do mnie, wi臋c si臋 odwzajemni艂em. Przy kolejnym spojrzeniu zacz臋艂a dawa膰 znaki, 偶e zaprasza, 偶ebym przyszed艂. Czemu nie? Wzi膮艂em butelk臋 w贸dki (nie mia艂em szampana) i wdrapa艂em si臋 ponurymi schodami na pi膮te pi臋tro kamienicy. A tam by艂o weso艂o w 艂adnym o艣wietleniu i z muzyk膮 Beatles贸w. By艂y tylko dwie dziewczyny, 偶adnego faceta. Zacz臋li艣my ta艅czy膰. Jedna, Ma艂gosia by艂a smutna, bo jej ch艂opak z Wiednia nie dojecha艂. Druga, Dorota, zapyta艂a, czy chc臋 zobaczy膰 jej nowe majtki. Chcia艂em. I zobaczy艂em. Nic szczeg贸lnego, jakie艣 motylki na r贸偶owym tle.聽Ale chcia艂a zobaczy膰 moje. Wi臋c 艣ci膮gn膮艂em spodnie i pokaza艂em jej si臋 w聽kalesonach. Och! zawo艂a艂a. Ostatnio to w kalesonach widzia艂am tylko brata par臋 miesi臋cy temu, bo ch艂opcy nie wiadomo dlaczego si臋 wstydz膮. We mnie si臋 ju偶 gotowa艂o, wi臋c delikatnie zamkn膮艂em jej usta i przerwa艂em opowiadanie o bracie w kalesonach, zdj膮艂em te nowe majtki z motylkami, wyci膮gn膮艂em fiuta z moich kaleson贸w, w艂o偶y艂em tam, gdzie by艂 oczekiwany. I mia艂em niesamowity spust wyzwolonej spermy w cipie.

Potem zaj膮艂em si臋 smutn膮 Ma艂gosi膮. D艂ugo j膮 pie艣ci艂em, wys艂ucha艂em nudn膮 histori臋 o ch艂opaku z Wiednia, co raz j膮 przelecia艂, obieca艂 艣lub i wi臋cej si臋 nie pojawi艂. Spyta艂em, czy to by艂 jej pierwszy raz. No, nie. Przedtem jeden kolega z klasy pokaza艂 jej fiuta i powiedzia艂 (s艂usznie), 偶e jego (fiuta) miejsce jest w jej gniazdku. Przerwanie b艂ony dziewiczej troch臋 bola艂o, ale nie na tyle, 偶eby nie chcia艂a znowu spr贸bowa膰. Potem by艂o jeszcze trzech koleg贸w, co nie u偶ywali prezerwatyw, wi臋c jej cipka by艂a przyzwyczajona do spermy.

Spyta艂em, czego chce. Mam p艂aka膰 z ni膮 razem z powodu tego z Wiednia, czy mo偶e zrobi膰 co艣 konkretnego. Wola艂a konkrety. Ale w kalesonach! Wi臋c spu艣ci艂em si臋 jej obficie jakie艣 trzy razy,a potem zasn膮艂em.

Ale ta druga, kt贸r膮 facet z Wiednia zawi贸d艂, te偶 oczekiwa艂a zaspokojenia. Wi臋c po jakim艣 czasie, potrzebnym na odpoczynek, zaj膮艂em si臋 ni膮. P艂aka艂a, bo liczy艂a na 艣lub. Mog艂em j膮 pocieszy膰 tylko w jeden spos贸b. Zdj膮艂em jej majtki. Nadal by艂a w seksownych po艅czoszkach z podwi膮zkami. Ale nie zdejmuj kaleson贸w, zawo艂a艂a. Nie zdj膮艂em. Szybko wyj膮艂em fiuta przez odpowiedni otw贸r i w艂o偶y艂am go w wilgotn膮 dziurk臋. Mia艂em obfity spust spermy.

Udost臋pnij ten post

By艂 Sylwester. Ch艂opak mnie rzuci艂, wi臋c by艂em sam. Zamierza艂em wys艂ucha膰 "Czarodziejski flet" pod Soltim. W otwartym oknie o艣wietlonego pokoju by艂em widoczny z pruskiej kamienicy naprzeciwko. Na ostatnim pi臋trze by艂a w oknie dziewczyna i dawa艂a mi znaki. Zrozumia艂em, 偶e chce, 偶ebym przyszed艂. Wi臋c wzi膮艂em butelk臋 w贸dki (szampana nie mia艂em) i wdrapa艂em si臋 na to poddasze. By艂o mi艂o. Beatlesi, 艂adne 艣wiat艂o i dwie dziewczyny. Jedn膮 w艂a艣nie zawi贸d艂 facet, co mia艂 na Sylwestra przyjecha膰, ale nie przyjecha艂. Druga, Dorota, zapyta艂a, czy chc臋 zobaczy膰 jej nowe majtki. Zgodzi艂em si臋. By艂y r贸偶owe z motylkami. Nic podniecaj膮cego. Ale chcia艂a zobaczy膰 moje. Wi臋c zdj膮艂em spodnie i si臋 jej pokaza艂em w kalesonach. Och! zawo艂a艂a. Ostatnio widzia艂am w kalesonach tylko brata, bo ch艂opcy si臋 wstydz膮. Wyj膮艂em fiuta, w艂o偶y艂em tam, gdzie jego miejsce i mia艂em niesamowity spust spermy.

Udost臋pnij ten post

Dnia 14.11.2018 o 10:47, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Kalesony s膮 sexy

Raz by艂o tak. Sylwester. Dziewczyna w oknie kamienicy naprzeciwko zaprasza. Bior臋 butelk臋 i wdrapuj臋 si臋 na poddasze. Kobiety s膮 dwie. 呕adnego faceta.聽Jedna, Dorota, zapyta艂a mnie w ta艅cu, czy chc臋 zobaczy膰 jej nowe majtki. Nie by艂em specjalnie zainteresowany, ale zgodzi艂em si臋. By艂y w nieokre艣lonym kolorze ale z motylkami. Potem poprosi艂a, 偶ebym jej pokaza艂 swoje. By艂em w bia艂ych kalesonach. Ju偶 nie konwersuj膮c wyj膮艂em fiuta i wsadzi艂em w odpowiednie miejsce. Mia艂em kilkakrotny, du偶y spust spermy.

Udost臋pnij ten post

23 godziny temu, rofrano22 napisa艂:

Kiedy艣 we Francji pozna艂em trzech kolesi. By艂a zima. Wynaj臋li艣my dwa pokoje w hoteliku nad brzegiem Loary niedaleko zamku Chambord. Oczywi艣cie wszyscy chcieli艣my seksu. I wszyscy byli艣my w kalesonach. No i by艂a jazda w tych r贸偶nokolorowych kalesonach.

Najpierw ros艂y ch艂opak, blondynek z Alzacji w bia艂ych kalesonach wypieprzy艂 delikatnego Prowansalczyka w kalesonach niebieskich. Potem Breto艅czyk w kalesonach szarych jak jego morze spu艣ci艂 sperm臋 w dup臋 Pary偶anina w kalesonach t臋czowych. Potem ja. W kalesonach czarnych zdecydowa艂em si臋 na tego z Alzacji. Okaza艂 si臋 bardzo uleg艂y i trzy razy spu艣ci艂em mu moj膮 sperm臋 w jego dziurk臋.

Udost臋pnij ten post