Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie prosze prezent dla 12,13 latki

Polecane posty

Gość gość

doradzcie prosze prezent dla 12-13 latki. Niestety nie wiem czym sie interesuje ale raczej skromna dziewczyna. mialam upatrzona fajna sukienke ale juz nie ma ich niestety..

Na miejscu zawsze będzie jakaś fajna, wartościowa, ponadczasowa książka. Perfumy, komplet kosmetyków do pielęgnacji ciała (to już praktycznie nastolatka, pewnie dba o takie rzeczy) w jakiejś fajnej kosmetyczce, kuferek na biżuterię z ładnymi kolczykami czy wisiorkiem w środku, Może jakiś gadżet typu wypasione (nie są drogie) słuchawki do mp3. Może coś do jej pokoju - nowoczesny, oryginalny zegar albo inny bibelot. Do każdej z tych rzeczy możesz zawsze dokupić jakieś fajne rękawiczki na zimę, śmieszny szalik, nauszniki (laski teraz na ich punkcie szaleją) czy coś z ciuchów.

Gość gość
Kurcze, 12-13 lat to trudny wiek na kupowanie prezentów :)) Może jakiś voucher np. na base? Ja moim maluchom (mają 2 i 3 latka) kupuję vouchery do Teatru Małego Widza, ale to dla najmłodszych. Dla nastolatki może kino?

Gość gość
szukalam voucherow ale w naszym miescie nie ma niestety;-( a kosmetyki tez szukam tylko nie wiem gdzie mozna znalezc jakies fajne zestawy dla nastolatkow...

A nie możesz podpytać się jej rodziców ? Ja w tym wieku kochałam kolczyki i książki :D

Gość gość
w yves roche nie widzialam takich typowych dla nastolatkow. a kolczyki nie wiem jakie nosza teraz nastolatki,, sa takie serie typowo dzieciece tylko

No ale co to znaczy "typowe dla nastolatków"? Kup normalne - płyn, balsam po kąpieli o jakimś oryginalnym zapachu, jakąś wodę toaletową itd. A kolczyki - sama wiesz, jaki dziewczyna ma styl, czy bardziej będą się nadawały klasyczne (perełki, pozłacane, małe, uniwersalne) czy jakieś fikuśne, długie, wiszące, wkrętki w truskawki, pandy albo coś innego. Nie wiemy co to za dziewczyna przecież.

U mnie w rodzinie są 3 nastolatki - 14 - 16 lat i kolczyki różneeeee :D "Długie " , wkręcane , klasyczne,jak również fikuśne :D Tak samo z bransoletkami . Możesz jej kupić np.,bransoletkę zawieszkami ( nie wiem jak one fachowo się nazywają ) . Kupisz jej 1 zawieszkę a resztę młoda sama będzie sobie tworzyć .I wtedy będzie miała styl jaki lubi.

Gość gość
zastanawiam sie wlasnie nad bransoletka i charmsami, co myslicie?

:D Skoro rzuciłam tą propozycję to znak że pomysł dobry :P A tak na serio - dziewczyny takie rzeczy lubią ;)