Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekskjuzmi

Czy coś tu się jeszcze dzieje?

Polecane posty

Gość gość
To już zupełnie inne forum niż 2 lata temu ;) Sporo ludzi odeszło, sporo nowych się pojawiło... ale nadal "się dzieje" :P

Gość Śniegowa Panienka
Się dzieje. Wiatru nie ma w dupę wieje :classic_cool:

Gość gość
Sama możesz do tego dojść, chociaż pewnie zajmie Ci to trochę czasu :classic_cool:

Czy to na pewno jest ero? Widzę, że zlokalizowanie 'dziania się' rzeczywiście trochę mi zajmie...a jestem przejazdem :classic_cool:

Gość gość
Sporo się tu zmieniło od czasu kiedy Cię tu ostatnio widziałem :P

Gość gość
Ok Twój nick się wtedy inaczej zapisywał ale to Ty :classic_cool: nawet kiedyś Twój numer gg miałem :P

Skoro inaczej się zapisywał to pewności mieć nie można;P Nudno tu, a zajrzałam po rozrywkę:(

Gość gość
Jestem dziwnie pewien że Ty to Ty ;) Tylko że i tak nie mam pomysłu jak Ci pomóc w poszukiwaniu rozrywki :D

Zdaje się, że w ramach działań rozrywkowych zrobię sobie kawę, po czym, jak to po kawie, pójdę spać. Miło, że dziwną pewność masz...ja niestety nie mam pojęcia kim jesteś gościu bez numeru:D Mam nadzieję, że nie uprawialiśmy seksu, nie rzuciłam Cię lub, co gorsza, Ty mnie nie rzuciłeś? 😭:D

Gość gość
Znaliśmy się bardzo niezobowiązująco, seksu sobie nie przypominam, i nie, o ile kojarzę to nikt nikogo nie porzucił :D tak jakoś samo się urwało

Doskonale:D Wiesz, dwa lata to jednak szmat czasu, różnie być mogło. Bym mogła o nick zapytać ale w sumie pamiętam ze 4, więc to by chyba niewiele zmieniło:/