Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleoooooo

brak orgazmu przez blad z dziecinstwa?

Polecane posty

Gość kleoooooo

Czy ktoś ma tak jak ja? Kocham partnera i mogę z nim uprawiać seks często nawet 3x dziennie. Jestem w 7 MSC ciazy ale to nie ma nic do tego... Nie wiem co ze mną nie tak ale podniecam się jak mu staje i np marzę by się na niego nadziac a jak juz to się dzieje to nigdy nie miałam orgazmu dopochwowego. To jeszcze przeżyje ale lechtaczkowy coraz trudniej ostatnio. Masowal lizal ja tez i nic :< wczoraj. Jak juz to się mega skupiam i dopiero ale rzadko. Najlepiej dochodzie w 30 sek jak sobie wloze miedzy nogi poduszkę koldre i cudo. Robilam tak za dzieciaka i pewno przez to :/ przecież podczas stosunku nie znaczne wkladac sobie poduszki między nogi :( muszę sobie ulżyć jak on jest w pracy i i tak podczas będę myśleć o jego penisie. Ehh. Do tego nie wiem niby ma małego tzn jak stanie to jest okey. Ok 15 cm ale i tak on moze ujezdzac mnie a w pochwie zero podniecenia czuje? Podniecam się bo we mnie jest bo to robimy a nie po w pochwie czuje jakiś impuls i nie wiem czy to prawidłowo? Może przez nadzerke ale raczej nie.. Pomozcie mi :(

Gość gość
Najpewniej masz tzw.głęboką ciipunię jak ja. W takim przypadku po narodzinach i połogu znajdź sobie faceta z dużym sprzętem i z takim spróbuj. Moich kilku wcześniejszych partnerów nie potrafiło mnie zaspokoić pochwowo i uważałam,że nie jestem do tego zdolna. Dopiero z obecnym,który na naprawdę dużego i grubego ,jest mega odjazd i pełnia zadowolenia. Na samą myśl,że będę z nim się bzykać jestem mokra i gotowa. Jeśli twój mąż ma 15 cm to z nim nigdy nie przeżyjesz tego zadowolenia i orgazmu.

Gość kleoooooo
dzięki, ale wolę do końca życia nie mieć orgazmu (choć nie twierdze ze nie mam, ale że rzadko) niż go zostawić z takiego powodu... Super porada :]

Gość gość
Moja srara ma też studnię. Penis 17 i szeroki ale jej studnia jeszcze większa , teraz już sie nie bzykamy ale wczesniej też mogła dojsc tylko od minety lub w pozycji której penis ocierał o górę cipki. Pracuj nad keglem i skupiaj się, on też nawet nie czuje że wkłada.

Gość kleoooooo
wcale nie mam studni, bo inny ktoś zanim bylam ze swoim (ma ciut wiekszego) mówił, że jestem b ciasna i mój tez nie narzeka, wiem że mu dobrze i szybko dochodzi w miare i ja go czuje dobrze ale nie nie ma tego czegoś :( sama juz nie wiem...

Gość gość
Pochwa właściwie nie jest unerwiona , tylko wejście jest unerwione w stopniu zadowalającym. Musisz siè skupiać bardziej, bo jak z takim nastawieniem do seksu z nim podchodzisz że na pewno nic z tego to zawsze tak będzie. Daj siè w*****ać w miejscu publicznym to nie bedziesz wtedy myślała że nie dojdziesz....trenuj trenuj jak nie chcesz zdradzać.

Gość gość
Głupia bzdziągwo jak można być z facetem z którym nie ma się orgazmu.W imię ślubu,zdrady,ideałów? A gdzie ty jako kobieta,dewotko? Robisz za worek na spermę i inkubator dla dzieci? Tępa dzida.