Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

płyn do kąpieli malucha

Polecane posty

Gość gość

Jakiego płynu używacie do kąpieli kilkumiesięcznych niemowląt? Jakie poza tym używacie kosmetyki? Gdy dziecko nie ma problemu ze skórą. Słyszałam, że im mniej tym lepiej

Gość gość
chcę zmienić na coś tańszego bo teraz używam płynu, który kosztuje 85zł, ale boję się by coś się ze skórką nie zaczęło dziać

Gość gość
od urodzenia używamy Babydream

Gość gość
Od pierwszego dnia hippa

Gość serioserioserio serio
Córka ma 27 miesięcy i od urodzenia (wiem, że ta linia jest od pierwszego miesiąca, ale my się nie patyczkujemy) stosujemy Nivea Baby. Mamy Żel do mycia ciała i włosów, Oliwkę, Aksamitne mleczko nawilżające, Puder łagodzący, Krem na każdą pogodę i Krem S.O.S.. Linia świetna, nie podrażnia, tylko łagodzi, nawilża, natłuszcza, po prostu super! Nie sugeruj się ceną :).

Gość gość
używam tak drogiego płynu bo koleżanka poradziła a to moje pierwsze dziecko. ale ja nigdy tak drogiego nie miałam nawet połowę tańszego, hehehe

Gość mama achima
Na poczatku Dermedic Linum Baby kupiony w Super-Pharmie, potem rozne probki, m.in. Uriage Bebe, Avene Pediatril, SVR bebe, Mustela, potem Sanosan, potem Bubchen, a teraz zwykly Bambi z Dayli. Ogolem probuje roznych.