Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kwoki twierdzą że opieka nad własnymi dziećmi to praca?

Polecane posty

do lekcji dzieciaki , do lekcji a nie mądrzyć się o dorosłym życiu :)

Gość gość
popieprzony autor. przykro takie zeczy słyszec. jazgotanie tez maja mezczyzini na zone. niedziwie sie ze kobiety juz do koscioła nie chca chodzic i dzieci rodzic. bo urodzi pare siedzi w domu i traktuje sia ja za to jak szmate. to poco sie poswieca lepiej pomyslec o sobie i p******ic innych aby mi było dobrze

Gość gość
chcę uprzytomnić niektórym tu jazgoczącym, że niektóre czynności życiowe są męczące choć jednocześnie przyjemne np. seks jest dość męczący, potrzebujemy na niego dużo energii i zaangażowania, pocimy się w trakcie i dyszymy czyli pozbywamy się iluś tam kalorii- energii a mimo to uprawiamy go chętnie bo sprawia nam przyjemność to samo można odnieść do zajmowania się dziećmi - jest męczące ale także przyjemne, dlatego w dalszym ciągu dzieci się rodzi i rodzice się nimi zajmują :)

Gość gość
Wychowywanie własnych dzieci to taka sama praca jak wychowywanie cudzych dzieci, tylko za cudze masz mniej godzin, więcej pieniędzy i wolne weekendy.

Gość gość
raczej trudno to tak porównywać własne dzieci darzysz miłością, a obce niekoniecznie za wychowywanie własnych nikt ci nie płaci, robisz to całkiem za darmo jak źle postąpisz z obcym wylecisz najwyżej z pracy, gdy źle postąpisz z własnym będziesz ponosić konsekwencje do końca życia a wyrzuty sumienia nie dadzą ci spokoju