Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama 28

Czy to może być ząbkowanie?Mamy pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość zatroskana mama 28

Córka za tydzień konczy 6 mcy.W ogóle nie chce jeść-ani mleka z butli, ani kaszek, ani obiadków-wcześniej była totalnym niejadkiem, ale to co dzieje się teraz to już masakra!!!!!!!W nocy je tylko po 80,90 ml i koniec.Pić też nie chce, chociaż staram się jej dawać wodę nawet łyżeczką.Do tego luźne stolce, w weekend miała 38 stopni gorączki.Nie pozwala sobie zajrzeć do buzi, sama cały czas trzyma w niej rączki, jak już zajrzę to niby są troszkę te dziąsełka napuchnięte ale ja się kompletnie nie znam. Wcześniej jej się to nie zdarzało a dziś np w nocy obudziła się z wielkim płaczem, też cieżko było z jedzeniem ale wmusiłam w nią te 70 ml. Martwię się bo ona ogólnie jest b. szczupla ( 6mcy i wazy 6300g:o ) niedługo nic z niej nie zostanie. Dawałam jej przez weekend czopki przeciwbólowe, smarowałam Dentinoxem N, kupiłam też Camilię. Jak jeszcze mogę jej pomóc.Do tego jest b. senna a wcześniej była b.żywym dzieckiem.Dodam że wyniki krwi ma ok.Robiliśmy niedawno. Czy to ząbkowanie?

Gość gość
a badałas jej mocz?? ja bym nie powiedziała ze to zakowanie, jakas infekcja

Gość gość
no to raczej ząbkowanie ale na 100 % nikt ci nie powie

Gość gość
Moim zdaniem zabkowanie. U nas tez na zeby byl brak apetytu, luzne kupy i goraczki powyzej 38 stopni.

Gość zatroskana mama 28
z tym moczem to walczę od tygodni.Woreczki się odklejają już rozkladam ręce, na wszelkie mozliwe sposoby próbowałam i za każdym razem wszystko wycieka.A robie to identycznym sposobem jak badaliśmy mocz i córka miala wtedy 3 mce-ale jeszcze nie byla taka *****iwa jak teraz.

Gość gość
Ja bym chyba jednak poszla do lekarza. Bo to koze byc zabkowanie, ale rownie dobrze moze byc np. Jakas infekcja. Nie odwekaj wizyty w przychodni.zwlaszcza ze nadmierna sennosc nie jest normalnym objawem.

Gość zatroskana mama 28
wczoraj zamowilismy wizytę domową ale przyjechała jakaś lekarka wariatka, zbadała ją i nic nie stwierdziła niepokojącego, mowila ze to moze byc ząbkowanie albo trzydniówka. Jutro idziemy do naszej lekarki prowadzącej. Strasznie się martwię:(

Gość zatroskana mama 28
Dziewczyny ona nadal nic nie je.przez caly dzień zjadła tylko 2xmleko po 90ml i tyle ale zanim sie zassala to tez histeria.nie pozwala mi zajrzeć do buzi ale jak juz mi się uda to czuje na górze przy zabkach taka jakby szpileczke.Temperature ma tak 37.5*C Dawalam jej różne smaczne rzeczy dzis to nic a nic nie chciała... Kupki robi zolte ale takie rzadziutkie i śmierdzące... Juz sama nie wiem co mam myśleć.