Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piękne włosy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczzyny co robicie, żeby mieć pięne, lśniące i nie wypadające włosy? macie jakieś sprawdzone kuracje albo inne specyfiki ? chce doprowadzić swoje włosy do ładu ale na razie wydaje mi się to niemożliwe....

Gość gość
polecam ajuwerdyjska terapie do wlosow... jest cudowna

Gość gość
na blogach "włosomaniackich" (anwen, kascysko, czarownicująca...) są SETKI porad, testów kosmetyków, suplementów etc. Wystarczy poczytać i skorzystać.

Gość gość
u mnie świetnie sprawdza sie seria alterna caviar http://coletia.eu/search?st_search%5Bsearch%5D=caviar&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D= zarówno szampon jak i odżywka cena może nie jest niska ale kupuję zawsze z koleżankami na spółkę tą wielką butelkę i wychodzi wtedy cena ok ! :)

Gość gość
Ja piłam takie soczki http://terapiasokami.pl/sok-dla-wlosow-i-paznokci i wreszcie mi się włosy poprawiły! Ale jednak najbardziej się poprawiły, jak je przestałam farbować na blond :D Doraźnie odżywka z garnier olia jest dobra, ale to są półśrodki, najlepiej się od środka wzmocnić.

JA z chęcią polecę bardzo dobre ampułki !!! :) Dzięki nim włosy mam LŚNIĄCE , MOCNE, GĘSTE I NIE WYPADAJĄ! Kosswell Koxidil Regenerate 12szt./op. Serum przeciw wypadaniu włosów, które skutecznie walczy ze zmianami powodującymi wypadanie włosów. Jego aktywne składniki poprawiają mikrokrążenie skóry głowy i stymulują aktywność komórkową u nasady włosów, zwiększając ilość włosów w okresie wzrostu i zmniejszając liczbę strat w fazie wypadania. Należy stosować po umyciu bezpośrednio na skórę głowy delikatnie masując przez ok. 1 min. nie spłukiwać. POLECAM :)

Gość gość
a co sądzicie o suplementach? Jeśli jesteście na tak to jakie najlepiej brać? Słyszałam sporo dobrego o tych z bambusem.

Zapraszam do polubienia fanpage na fb Przedłużanie włosów Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów. Opinie, sugestie i porady. Czekamy na wasze opinie :) beauty for you Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

Zapraszam do polubienia fanpage na fb -najnowsze metody przedłużania włosów, najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich i najlepszej jakości naturalne pasma włosów oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów https://www.facebook.com/pages/Klinika-W%C5%82os%C3%B3w-Beauty-for-You/418165411585206 Sprawdź koniecznie! Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

suplementy na pewno poprawią kondycję włosów, jak i pomogą w ich rośnięciu, ale o takich z bambusem to nie słyszałam, może coś więcej, bo ciekawie brzmi:)

Gość gość
co za banda spamerskich kvrew? :o W DVPĘ sobie ten bambus i całą resztę żałosnej reklamy wsadźcie! :o

Gość loleczka12
ja ze swojego doświadczenia mogę polecić przedłużenie włosów metodą http://greatlengths.pl/ super sprawa a wołosy piękne nawet do pół roku... zabieg na pewno wart swojej ceny :)

Gość demulgator
o tak great lengths to jest genialna sprawa... sama mam i uwielbiam... nigdy moje włosy nie wyglądały aż tak pięknie i nie były tak zadbane... fakt cena nie jest niska... ale myślę, że dla efektów warto.. i to bardzo bardzo :) poza tym lubie przeglądać ich stronkę ;>