Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolesxxx

jak z nia wytrzymac?

Polecane posty

Gość gość
no i ma racje, nikt Ci nie kazał rzucać wszystkiego dla niej:) łaski jej nie robisz:) najlepiej jakby Cie kopnęła w tyłek;)

Gość gość
Ja p*****le... Koleś po cholere opisujesz całą historię swojego życia, myślisz, że ktoś to będzie czytał i Ci doradzi? :D

Gość gość
Przeczyalam wszystko Jesteś dla niej zbyt dobry, wykorzystuje to

Gość gość
Ale z ciebie jeleń. Księżniczce chodzi tylko o twoją kasę, pewnie inny ja puka na boku. Dlaczego dajesz się tak poniżać tej szmacie? Nie masz za grosz honoru.

Gość gość
Wg mnie każde z was jest po trochu winne. Ty niepotrzebnie jej wypominasz to, że rzuciłeś dla niej wszystko. Mnie by to wq... A ona fatalnie Cię traktuje - pomyśl co zrobicie jak będziecie małżeństwem? Gdzie będziecie spędzać Wigilię? Też oddzielnie?

Gość gość
Rzuć ja i znajdź normalną dziewczynę, bo ta jest zaburzona.

Gość gość
Rozumiem cie , jestes dobry, wrazliwy, dziewczyna nie potrafi tego docenic szkoda, musisz z nia po rozmawiac , ida swieta pogodzcie sie szkoda zycia na klotnie, zaproponuj jej zeby pojechala z toba do twojej rodziny na wigilie, kup jej jakis prezent pod choinke

Gość gość
Przecież jej już to proponował na co odpowiedziała "pfffi" :O prezent? A mało to już od niego dostała. Autorze nie ustępuj, chyba że już zawsze chcesz być zastraszony i siedzieć jak mysz pod miotłą, aby przypadkiem nie urazić jaśnie księżniczki.

Gość gość
twój bład polega na tym,ze jesteś zbyt dobry I ona wie ,ze nosi spodnie w tym związku.jestem zdziwiona,że dla niej rzuciłeś zycie za granicą .FRAJER

Gość gość
Ona jest szmatą, a ty na chuja kolego jesteś za cienki, jesteś cipą i nikim więcej. Ona traktuje cię jak zero, ale widocznie ty to lubisz i na nic lepszego nie zasługujesz. Kiscie się w swojej patologii wasz związek nigdy nie będzie normalny.

z pewnoscia sam jestes wielkim macho a twoja pani jest dla ciebie sluzaca, zazdroszcze

Gość gość
Za dobry jesteś :D i to zdecydowanie. Nie daj sobą pomiatać. Ona na Ciebie za przeproszeniem nasra, a Ty powiesz, że nic się nie stało i jeszcze posprzątasz. Tak wlaśnie wygląda wasz związek, ale jeśli Tobie to pasuje to spoko ;) Prawdziwy facet ustawił by taką rozkapryszoną księżniczkę do pionu, a nie znosił jej humorki.

Gość gość
ona musiała zostac zgwałcona temu zareagowała tak na ten film albo ma jakols inna uraze. kobietom trudno na takie sceny patrzec a ty jak D**EK sie zachowałes. ale facet co tam moze wiedziec ze to moze byc przykry widok. moja kolezanka zaczeła plakac przez takie filmy. od innych dowiedziałam sie ze przezyła prube gwałtu. zrozum ja ze mogła sie zdenerwowac a ty powinienes wylaczyc ale wolałes dalej patrzec Z ZIMNA KRWIA

Gość gość
A zebys przezył wojne i by ci puszczono film tez nie dałbys rady patrzec. Moj pradziadek nie dał rady ogladac trzęsł sie cały i nie dał rady spac.

Gość gość
aha przepros moze ze nie wylaczyles filmu i zapytaj lagodnie czy nikt jej ne skrzywdzil moze temu taka zlosnica jest postaraj sie zrozumiec moze da sie uratowac ten zwiazek przynajmniej sprubuj a jak dlugi czas nie bedzie efektow to sie rozstancie

Gość gość
Ha ha ha ha niech lepiej do Psychologa idą. Bo potem co najwyżej do szpitala psychiatrycznego ale w oddzielnych klatkach.

Gość gość
Zgwałcona? Wezcie się puknijcie. Juz dawno bym o tym wiedział zeby tak bylo. Pozatym w kinie też oglądaliśmy podobne sceny i tak nie reagowała. Zachowała się tak bo jest wrażliwa poprostu

Gość gość
Nie lubi eksperymentow i gwałtów. Na bang została zgwałcona.

Gość gość
Skoro jest takim ideałem, to dlaczego wylewasz tu swoje żale?

Gość gość
A moze ktos ja wykozystał kiedys. Wcale nie musisz o tym wiedziec bo niektore cale zycie to ukrywaja a psychika im sie przez to j***e. I dlatego maja nieudane zwiazki. Oglądalem o tym film dokumentalny. W kinie nie zareagowała, ale przy innych mogła zareagowac, one tak maja.

Gość gość
A zresztą w kinie nie bedzie krzyczała aby film wyłaczyc bo karzdy juz by cos podejzewał.

Gość gość
No no a ja słyszałam ze przez gwałty 90% małzenst sie rozpada. Bo ktos zgwałci zonke, a ona frustracje przelewa na męża.

Gość Gosia Goska
Ale kochasz ja?