Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie_zdezorientowana

Czego On chce?

Polecane posty

Od około dwóch miesięcy zaczęłam spędzać czas z pewnym mężczyzną. Na początku były to głównie spacery i rozmowy po jakimś czasie stało się dla nas naturalne, że spędzamy ze sobą lwią część naszego wolnego czasu codziennie (wspólne gotowanie obiadów, spacery, zakupy, przesiadywanie do późna itp.). Jakieś dwa tygodnie temu On zainicjował rozmowę na temat tego, że z jego strony to zwykłe koleżeństwo i chciałby się upewnić, że ja jestem tego samego zdania. Pomimo, że facet naprawdę mi się podoba potwierdziłam, że to zdecydowanie koleżeństwo, nie chcąc psuć naprawdę fajnej znajomości, która nawet bez drugiego dna sprawia mi dużo radości. Po tej rozmowie, coś jednak się zmieniło. On nagle zaczął dużo mnie przytulać, często głaszczę mnie po policzku i po włosach i właściwie dotyka mnie przy każdej możliwej okazji. Zaczął również komplementować od czasu do czasu moje przymioty jako kobiety. Obserwatorzy z zewnątrz są święcie przekonani, że coś miedzy nami jest. Nie rozumiem zmiany w Jego zachowaniu, ani nie chcę w żaden sposób dokonać mylnej interpretacji faktów. Mam zdecydowanie mało doświadczenia jeśli chodzi o kontakty z mężczyznami, więc może ktoś mi podpowie jak interpretować to, co się dzieje? O co Mu właściwie chodzi? Czy powinnam w jakiś sposób na to reagować i czy mam szansę na zbudowanie z nim czegoś więcej niż koleżeńska relacja po Jego kategorycznym zapewnieniu?

Gość stara zolza
chciał zebys najpierw wydala mu sie nie do zdobycia i wezła w te rolę świadomie. choci o to zeby kroliczka gonic a nie złapać

Gość gość
manipuluje toba

Gość stara zolza
zgadzam się z przedpiścą. jesteś moze kosmetyczką? :)

Gość ckja
uwierz mi, że Cię kocha, ale są jakieś obiektywne przeszkody, dla których jest to niemożliwe tak wprost nie poganiaj, bądź, szydło samo wyjdzie z worka, mialam identyczną sytuację i jak czytam... to jakby to bylo o mnie :-) moze się okazać, że boi się, że jak Ci powie, to będzie koniec wszystkiego między wami

Gość gość
niektorzy są uzależnienie od tych pierwszych motylkow i produkuja je na okragło z wieloma kobietami byleby czuć naped do życia

Nie jestem kosmetyczką niestety