Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem synem księdza...mam 24 lata i ten fakt ciąży na moim życiu od zawsze...

Polecane posty

Gość gość

dowiedziałem się w wieku 12 lat, nikt niby nie wie ale mam wrazenie ze wszyscy wiedzą :( moj ojciec jest proboszczem w jednej z mazowieckich parafii, w miescie... mamy ze soba kontakt ale niezbyt dobry :(

Gość gość
mama to córka wysoko postawionego oficera SB z czasów komuny

Gość gość
no i?jesteś człowiekiem- tyle

Gość gość
najgorsze w tym jest to, ze wszedzie mowie ze jestem pół sierotą :O moj ojciec nie jest wpisany w zadne papiery tak jakby go nie bylo

Gość gość
matkę też ukrywam bo panieńskie nazwisko ma trefne

Gość gość
wspolczuje a placi alimenty?

Gość gość
czy na 100 % wiesz ze to on ? szkoda ze tak jest, ksaidz bardziej od ciebie kocha boga + darmowe pieniadze. ty dziecko nie masz szans bedac dobrym synem. ja bym ci radzila isc do niego jutro po troszke pieniedzy NA OTARCIE LEZ ,niech ci finansowo pomoze,nie boisz sie chyba go odwiedzic? powiedz mu gdzie cie boli,on napweno nie ma zamiaru wszystkiego stracic. a tobie dziecko sie nalezy lepsze zycie,mozesz napisac do Watykanu ze jestes jego synem.Papiez sie ucieszy z takiego listu. nie badz glupi wykorzystaj sytuacje on tez wykorzystuje chrzescijanow.ja napewno bym zabrala jego kluczyki od samochodu i co by mi mogl zrobic?isc na policje?a ty tylko sie chciales przejechac tatusia autem.ja mam kilka pomyslow na niego.

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz? wolalbys byc synem np. mordercy albo zlodzieja?

Gość gość
ja bym wolal byc synem mordercy albo zlodzieja niz gaya i pedofila chodzacego w sukience :classic_cool:

Gość gość
20 stycznia w Ostrowi Mazowieckiej ktoś zostawił dziecko w kościelnej kr/*UCHCIE. Znalazła je parafianka, która wychodziła z kościoła po pierwszej porannej Mszy Św. Dziewczynka jest zdrowa i czuje się dobrze. "Najważniejsze że nie zostało zabite już po urodzeniu."

Gość gość
pie///przysz glupoty.ale pieniadze z plebani to bys bral?

Gość gość
Bóg jest odpowiedzialny za wszelkie zło. Pozwala na biede, głod, choroby i morderstwa. Taki jest miłosierny i kochany, ze chyba się zesram.