Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cor_ri

Ciąża czy efekt uboczny antybiotyków i stresu?

Polecane posty

Gość cor_ri

17/11 dostałam miesiączkę. Kochałam się z moim chłopakiem pierwszy raz bez zabezpieczenia (jesteśmy ze sobą dość długo i oboje stwierdziliśmy, że można byłoby spróbować). Zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywami i nigdy nie mieliśmy żadnych nieprzyjemności. 7/12 spróbowaliśmy jak to jest. Był to nasz pierwszy stosunek tego dnia, nie trwał długo, bo spanikowana konsekwencjami nie pozwoliłam by trwało to długo i kazałam mu wyjść. Całość trwała może z minutę lub dwie, a potem nie mógł długo dojść co skończyło się tym, że nie doszedł wcale. 9/12 miałam zabieg, który robiony był pod narkozą. NIby nic poważnego, ale jednak dzień wcześniej musiałam jechać do szpitala, stres + milion kroplówek, badań itp. - typowe procedury. Brałam dwa antybiotyki, które dzisiaj mi się skończyły. Miesiączka powinna już być (mam ją przeważnie co 24 dni). Wiem, że jeszcze "ma czas" ale boję się, że to jednak może być ciąża. 0 powiększonych, nabrzmiałych piersi tylko ból podbrzusza (możliwe że od leków po zabiegu). Co o tym myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować