Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcie jak urządzic dół DOMU?

Polecane posty

Gość gość

Mam jeszcze kilka miesięcy do wprowadzenia się. Powierzchnia to 65m2 otwarty salon z kuchnią przedpokój , malutki pokoik i łazienka. Upatrzyłam sobie kuchnie z białymi błyszczącymi frontami(te błyszczące do negocjacji bo corka ma ponad rok a w planach jest drugie za jakieś 3 lata). Mamy kilka mebli z serii ikea hemnes czarnobrąz (komoda regał na książki i szafa pax z mlecznym przodem) które mają dopiero rok więc chcielibyśmy je wykorzystac. W jakich kolorach radzilibyście mi urządzanie? Myślałam biało plus ten czarnobrąz(on wygląda w pomieszczeniu jak czarny) jasne podłogi (coś w taki bardzo jasny panel z odcienia szarego) kilka kwiatów (2 stojące wysokie-widziałam u znajomych mają korzeń pleciony w warkocz) plus czarno białe dodatki i reszta mebli jasnych (okna od środka mamy jasne od zew, brązowe). Jak byście wy urządzili?

Gość gość
Proponuję kuchnię wziąć w macie jednak. Ja mam meble kuchenne w kolorze jaśmin (kremowy) właśnie w macie i naprawdę bardzo rzadko je przecieram, a też mam małe dziecko. Mi ogólnie bardzo podoba się styl czarno-biały i uważam, że to w zupełności wystarczy, to już samo w sobie 'podsyca' wystrój. Z dużych kwiatów bym zrezygnowała bo zbiera się na nich tylko kurz, a jeszcze dziecko może przewrócić. Mi się podobają kolory ziemi i szarości - to zawsze ładnie wygląda. Moim zdaniem jak masz meble ciemne, to już wystarczy i nie powinnaś bać się jasnych kolorów. Ja urządziłam swój salon i kuchnię w jasnych kolorach i naprawdę dobrze to wygląda.

Gość gość
dzieki, zastanawiałam sie jeszcze jaki kolor blatu w kuchni do takiego rozwiązania...bo czarnego nie chce.

Gość gość
jak kupiłam mieszkanie, w którym teraz mieszkam to meblowalam je w www.hitmeble.pl Fachowa obsługa i niskie ceny. Jak najbardziej ich polecam. Meble miałam szybko i sprawnie dostarczone a i rabat na kolejne zakupy dostałam przy tak dużym zamówieniu.