Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich firm kosmetykow pielegnacyjnych uzywacie

Polecane posty

Gość gość

tych normalnych aptecznych i drogeryjnych czy raczej z perfumerii drozszych

Gość gość
C H U J C I D O T E G O

Gość gość
naturalnych i polskich: sylveco, gocranberry :) a także naturalnych niemieckich: lavera, dr hauschka, logona, sante (nie mylić z żywnością :P)

Gość gość
zalezy do czego. twarz apteczne lub z zielarskich... do ciała drogeryjne

Gość gość
twarz z aptecznych: glyskincare, z zielarskich Sylveco... ze sklepów int. Arkana ma cudne kremy do twarzy. ciało to Isana czy alterra

witam moge sie wtracic? mam 45 lat i nigdy uzywalam zadnych kremow gdy sie spotykam z kolezankami i one paplaja o kremach ,zadaje im pytanie_ czy po tych maseczkach jestescie piekniejsze? - zapada cisza ale one wiedza zeja lubie zartowac pomimo ze nie uzywamkremow mam gladka skore nowo poznane osoby daja mi gora 35 lat moze kolezanko przestan w siebie wsmarowywac te swinstwa

Gość gość
może coś w tym jest, zastanawiałam się czy one nie powodują uzależnienia skóry

ostatnio dostalam zestaw do kapieli ,,mleczko, zele i takie tam mysle wykapie sie w tym a co mi tam.....hehe oj nie ma jak prysznic dwa razy diennie , mydelko i dobra perfumka , lekki makijaz i gwarantuje ze bedziesz czula sie duzo piekniejsza niz po tych kremach na noc, na dzien ,pod oczy , pod brode , na oczy i nie wiem gdzie tam jeszcze sie smarujecie

Gość gość
maja1969 - tak pisać o sobie to każdy może :) ja mogę napisać że jestem arabską księżniczką i pytanie kto mi w to wierzy :D? Więc zastanów się kto weźmie do siebie twoj***ajeczki :P

witam cie (jak masz na imie?) jestem raczej normalna kobieta i nie zajmuje sie juz bajkami napisalam jaka jest prawda z tymi kremami czy naprawde myslisz , ze w wieku 45 lat trzeba miec zmarszczki i 90 kg wagi?

Gość gość
Vichy oraz biotherm

Gość gość
Maja przestan piertolic jak potluczona. ja jak po prysznicu sie nie pismaruje mam mam tak sucha skure az szczypie az tak sie luszczy , to samo na twazy az boli sciaga i robi sie szara

Gość Monika Struczńska
Le Petit Marseillais żele pod prysznic są nieziemskie :) Pachną obłędnie! Do tego polskich sylveco, vianek, Bioline

Gość Monika Struczyńska
#ambasadorkaLPM