Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katee2

Pokazałam c**e

Polecane posty

Gość katee2

W weekend doszło do bardzo dziwnej sytuacji. Otórz w skrócie pokazałam c**e mojemu najlepszemu przyjacielowi, którego znam od dzieciństwa. Teraz wam opisze jak to się stało. Byliśmy razem na imprezie dużo wypiliśmy i stwierdził że odprowadzi mnie do domu. Zawsze mnie odprowadzał wiec zgodziłam się. Po drodze zaczęliśmy rozmawiać o związkach. Zaczął się użalać, że nie ma dziewczyny, nikt go nie kocha, jego koledzy mają już żony a on nawet nie wie jak cipka wygląda. Tak mi się zrobiło go szkoda że postanowiłam mu zrobić "wykład z anatomi". Zaprosiłam go do domu i rozebrałam się do naga. Był speszony kazał mi się ubrać, ale powiedziałam mu że może mnie oglądać i dotykać gdzie tylko chcę. Położyłam się na plecach rozwarłam nogi i mówiłam mu jak co się nazywa, gdzie dotykać kobiete żeby było jej przyjemnie. On mnie dotykał, patrzył się z bliska, wkładał palce w c***. Zapytał czy może ją powąchać i polizać zgodziłam się. Trwało to może z godzine. Później on podziękował i poszedł do domu. Od wczoraj nie odpowada na sms, nie odbiera telefonów, dziś na uczelni unikał mnie a ja mam wyrzuty sumienia że zachowałam się jak d***** i zniszczyłam 12 lat przyjaźni. Dziewczyny doradzcie mi co mam zrobic, mieliście kiedyś podobną sytuacje? Wiem że zachowałam się głupio ale poradzcie coś.

Gość forumowy koniobijca
Strasznie się podnieciłem czytając twój post!

Gość gość
ale masz fanazje

Gość gość
Polizał, pewnie na drugi dzień dostał jakichś wyprysków na ryju i teraz biedny musi się leczyć i dziwisz się że nie chce cię znać?

Gość gość
ale dałaś czadu,gość pewnie calkiem zgłupiał,to już trzeba bylo go przelecieć i rozprawiczyć,choc pewnie cos takiego nie miało miejsca

Gość katee2
Problem z tym że to nie fantazja. Czuje się z tym okropnie musiałam to gdzieś napisać i się wyżalić, ale skoro niechcecie nic doradzić to trudno.

Gość gość
hehehe takie rzeczy to robiliśmy w wieku 6 lat, co prawda bez lizania i wąchania, ale pokazywało się wzajemnie co nie co ;) Dorośli takich rzeczy nie robią, albo idą na całość, albo w ogóle, takie dziecięce zabawy są dobre dla góra 14 latków.

Gość gość
dokładnie, matka teresa, pokazała spragnionemu cipkę. Żenada

Gość gość
Wymyslone jak nic żal

Gość gość
Lecz sie u psychiatry

Gość gość
umów się z jakimś facetem i zabawcie się. Na pewno chętnie będzie cię dotykał, całował i spełnisz swoją fantazję

Gość gość
dokładnie