Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W poprzednim miesiacu zarobek 1115 funtow brutto

Polecane posty

Gość gość
Jest też w Slough Polaczek zbierający każdego ranka busem wąsatych (autentycznie) januszy i marianów co już od wczesnych godzin byli ubzdryngoleni do roboty na ładowaniu tirów (ręczne ładowanie wielkich tirów towarem wszelkiej maści). Płacił zawrotne 5 na godzinę do łapy a kierowca busa w drodze powrotnej chlał razem z współpasażerami, najczęściej ciepłą wódę z plastikowych kubków

Gość gość
Sprzątaczka w Szwecji na czysto ma 100 skr (czyli ok. 50 zł)/godz. A wy w PL ile macie?

Gość gość
Ooo to o Slough o jakaś masakra!!!! a ja myślałam, że mam pecha, bo zarabiam ledwie 7,40 na godzinę (Blackburn)

Gość gość
Londyn - Leytonstone sklep calodobowy Express , placa za 72 godziny pracy tygodniowo (12 godzin dziennie) 250 funtow do reki, wychodzi wiec nie cale 3.50 za godzine !!! Sprawdzone (szukali osob do pracy, wiec z xiekawosci podpytalem) Kto nie wierzy niech sam sprawdzi!

Gość gość
Zarobki w przedziale 1000 / + w Londynie to bieda. Tutaj za sam czynsz czy rate sie placi wiecej, a co z reszta? Nie da sie za to normalnie, godnie zyc.