Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magicznykrzysiu

Czerwona cipka po seksie

Polecane posty

Gość magicznykrzysiu

Cześć potrzebuje waszej porady. Moja dziewczyna podczas seksu i jakiś czas po ma czerwoną cipke. Wczoraj podczas seksu zapytałem się czy nic ją nie boli a ona na to że nie i żebym robił co trzeba. Lecz wydaje mi się jestem niedelikatny i dostaje jakiś podrażnień czy coś i ją boli ale nie chcę robić mi przykrości i odmawiać seksu. Nie wiem co o tym myśleć, nie jest to lekkie zaczerwienienie raczej powiedział bym że spore i jest bardzo widocze. Prosze o pomoc. To moja pierwsza dziewczyna, ona miała już chłopaka.

Gość gość
przykro mi - masz aids.

Gość gość
do gość dziś kretyn, kretyn, kretyn

Gość gość
Prawdopodobnie masz wirus HIV, powinieneś to zbadać!

Gość magicznykrzysiu
Pomożecie mi, kocham ją i nie chce jej robić krzywdy :(

Gość gość
Może dochodzi do mocnego przekrwienia na skutek dopływu krwi. Gdyby się źle czuła, to by nie mogła się seksić.

Gość gość
Jeżeli mówi, że wszystko jest ok, to pewnie tak jest. Ból w tamtym miejscu zazwyczaj jest silny, bo jest delikatne. Jeżeli się dobrze czuje, to się nie przejmuj i rób co trzeba. :)

Gość magicznykrzysiu
Schowam swoją dumę do kieszeni i zapytam ją jak się z tym czuje.

Gość gość
Lecz sie na hiva a nie gadaj z dziewczyna. juz po ptokach

Gość gość
E tam takie puierdolenie o tym hifie! Jestem kobieta i wiem, że czasem np. można dostac uczulenia na - lateks z prezerwatywy, lub np. jesli się uzywa lubrykantów to też nie zawsze kazdy producent odpowiada...może to to? Pogadaj z nia o swoich obawach, być może ona tylko tak mówi, że wszystko ok aby nie robić ci przykrości czy aby nie stwarzać "problemów" własnie takich niedomówień . To, że pytasz o jej samopoczucie jest już dla niej wazne napewno- bo miło wiedzieć, że druga strone inetresuja nasze wspólne doznania. Mówie ci porozmawiaj z nia, jeśli rzeczywiście nie jest to kwestia w/w odczynu alergicznego to może po prostu ona już tak ma .

Gość magicznykrzysiu
Prezerwatyw używamy, żeli też więc to może być przyczyną. No nic porozmawiam z nią dzisiaj i wszystkiego się dowiem.

Gość gość
Wiesz co poza tymi uczuleniowymi sprawami - o których pisałam wcześniej może byc jeszcze taki efekt np. po depilacji kremami lub może sie goli w miejscach intymnych zwykła golarką uzywajć do tego np. zamiast specjalnie do miejsc tych przeznaczonego żelu to robi to zwykłym mydłem lub tak ja ja kiedys wspaniałymyślnie pianką do golenia męża ;P efekt...czerwona skóra i brak rzeczywiście jakichkolwiek dolegliwości "pieczeniowych". Trzymam kciuki abyście dogadali sprawę.

Gość gość
A ona się interesuje tym czy cie wacek boli? Nie? To patrzswojej kuśki, siedź cicho i rób swoje skoro wg niej jest ok. Że też ludzie na siłę muszą sobie szukać problemów...

Gość magicznykrzysiu
Jestem świeżo po rozmowie i "eksperymencie". Otóż moja kochana dziewczyna ma tak zbudowane miejsca intymne, że w czasie podniecenia jej cipka robi się czerwona czemu winne jest dobre ukrwienie tych rejonów. Była z tym kiedyś u ginekologa bo zauważyła to kiedy zaczęła się masturbować i też myślała że to z braku delikatności przy zabawach. Na potwierdzenie tej tezy, że nie wynika to z braku delikatności czy uczulenia, zaczęliśmy się całować i pieścić tak żeby nie dotykać jej cipki. Po paru minutach podniecenia c**eczka zrobiła się czerwona. Temat wyjaśniony. Pozdrawiam i dziękuje za rady.