Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta zawsze wybierze przystojnego, a nie inteligentnego faceta?

Polecane posty

z tego samego powodu, dla ktorego facet wybierze wydekoltowana dziunie z tipsami zamiast spokojnej intelektualistki 🖐️

Gość gość z siekierą
Intelektualistki nie są spokojne. Oglądałem niejeden film Allena :D i tam, wszystkie te intelektualistki były rozgorączkowane, neurotyczne, histeryczne, nawiedzone i przejęte samymi sobą, bardziej niż lalunia po zrobieniu tipsów i solarium. Najlepsza jest równowaga, czyli ładna i dbająca o siebie kobieta z potencjałem umysłu i uczuć.

Gość gość
Nie znam takich kobiet. Poza tym w Polsce jest bardzo malo przystojnych zadbanych mezczyzn> Gdyby babki nie wybieraly zarowno brzydkich jak i glupich wiekszosc bylaby sama a tak nie jest

Gość gość
To śmieszne. Najpierw, że nie znasz takich kobiet, a potem wielki fantomowy ból doopy, że nie ma ładnych mężczyzn. Czyli wygląd się liczy bardziej. Inaczej byłoby narzekanie na inteligencję.

Gość gość
zawsze wolałam facetów inteligentnych, byle tylko nie był odrażający

Gość gość
czyli warunkiem koniecznym jest wygląd, tak jak myślałem...kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa...

Gość Faceton1986
Przestań zatem chlać piwsko, zacznij trenować trochę. Zdrowo się odżywiaj a nie marudzisz na babskim forum. Myślisz że wygląd sam przyjdzie? Trzeba się za siebie wziąć. Ja robię, basen pływanie, biegi, trening siłownia. Poza tym, rzadko pije alkohol, nie palę papierosów itp. To wtedy zaczynają Cię kobiety dostrzegać.

Gość gość
Inteligentni faceci maja dluzsze i twardsze,a rypac to rypia lepiej