Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odstąpię termin 13.06.2015 sala grand okolice warszawy

Polecane posty

Gość gość

odstąpię termin 13.06.2015 sala grand okolice warszawy

Gość gość
:-D :D x-D XD

Gość odstapie
Witam, Odstąpię termin wesela (13.06.2015) w pięknej sali bankietowej GR-AND, która charakteryzuje się indywidualnym stylem, bogatą ofertą oraz pysznym jedzeniem. Sala jest klimatyzowana i pomieści nawet 200 osób. Dla gości jest możliwość noclegu. Na terenie znajduje się też piękna altana mieszcząca 60 osób oraz parking dla gości. Dodatkową i zarazem nietypową atrakcją może być wystrzał z armat. Sala weselna znajduje się bardzo blisko Warszawy(Stanisławów I /Nieporęt). Na poczet wesela została wpłacona zaliczka w wysokości 2000 zł, którą chciałbym odzyskać. Serdecznie polecam, miejsce jest na prawdę urokliwe! W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu. odstapie.termin@gmail.com

Gość gość
a dlaczego wesele nie dojdzie do skutku?

Gość gość
a guzik ci do tego

Gość gość
Tez olewam i w takim razie jestem zainteresowany tą salą poszukam innej sali i kogoś mądrzejszego.

Gość gość
Jeśli ktoś jest zainteresowany to jest podany adres mailowy do kontaktu. Cena w sali weselnej Grand do 220 zł od osoby.

Gość odstapie
Cenę za osobę można indywidualnie ustalić z właścicielką sali, jest zależna od ilości gości. Jeśli ktoś jest zainteresowany , zapraszam do kontaktu ze mną (adres mailowy podany w ogłoszeniu) lub z właścicielką , telefon w zakładce kontakt na http://www.salagrand.pl/

Gość gość
Odstspie Powiem ci ze sala mi sie nic a nic nie podoba gdzie ty ja znalazlas to nie mam zielonego pojęcia. Niestety nie jestem zainteresowana :-(

Gość odstapie
Bardzo dziękuję za zainteresowanie oraz za bezproduktywną wypowiedź :) P.S. Oferta jest skierowana do osób zainteresowanych.

Gość gość
Ostrzegam przed tą salą weselną, byłam tam rok temu na weselu, sala bardzo śliska, jedzenie średniej jakości, wystrój standardowy jak na sale weselna do tego znajoma miała same problemy z właścicielami... Gościu jestem pewna że Tobie też właścicle już zaszli za skórę i znalazłas inna sale a tu Ci szkoda strcić 2tys i dlatega ją tak zachwalasz....

Gość odstapie
Mam inne zdanie na temat sali, wybierana została na podstawie opinii, a z Panią właścicielką nie było żadnych problemów, najlepiej obejrzeć salę na żywo, bo zdjęcia nie oddają jej uroku zupełnie. Każdy ma swój gust i preferencje, dlatego do niczego nie namawiam. Powód to kwestia osobista, ale jak widać osoby trzecie wiedzą wszystko najlepiej. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą i zapraszam do kontaktu mailowego : odstapie.termin@gmail.com Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :)

Gość gość
Ja napisałaś to jest tylko i wyłacznie Twoje zdanie... Ja mam prawo miec swoje na temat tej sali... Póki co tylko Ty ją zachwalasz.

Gość gość
Sala szału nie robi.

Gość gość
autorko-nie podając prawdziwego powodu odwołania wesela jak mamy ci zaufać, że to dobre miejsce? a jak odwołałaś bo żarcie ci tam nie pasuje, ale znalazłaś coś lepszego? albo cie oszukali na kase? co innego takie powody a co innego np rozpad związku czy przelożenie daty ślubu

Gość gość
Dokładnie!zero jakiegokolwiek sensownego wyjaśnienia!;/

Gość gość
Ludzie, czy Wy jesteście normalni ? a jeśli komuś np zmarła bliska osoba, wydarzyło się w życiu coś, czym nie chce dzielić się publicznie, chociażby rozpad związku, to też koniecznie musi o tym pisać ? Osoba napisała, że chodzi o sprawę osobistą i to powinno wystarczyć. Ogarnijcie się , trochę empatii, jeśli nie jesteście zainteresowani to nie piszcie bezsensownych wypocin. Pozdrawiam

Gość gość
No wybacz ale autorka nie potrafi sensownie zredagować swojego "ogłoszenia"i ludzie nawet zainteresowani mają problem!;)

Gość gość
Dla wszystkich, którzy czytają powyższą konwersację, a są zainteresowani weselem w Sali GR-AND. Nie raz tam bawiłam, na weselach, na balu sylwestrowym i karnawałowym. I będę tam miała własnie wesele w tym roku. Sala jest przepiękna, podłoga w ogóle nie jest śliska, pomimo, że ma duży połysk. Jeśli ktoś tak pisze to chyba tylko zazdrosna konkurencja. Jestem w szoku, że ktoś tak mógł napisać. Jedzenie mają pyszne, a właściciele są bardzo mili i kontaktowi. Na pewno napiszę tu swoją opinię tuż po swoim weselu.