Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzechu91

Depilacja miejsc intymnych u mężczyzny

Polecane posty

Witam ! Tydzień temu (wtorek) postanowiłem podciąć swoje włosy łonowe. Mam 22 lata. Nigdy tego nie robiłem. Było to dla mnie trochę uciążliwe posiadać taki " busz" muszę zaznaczyć że jestem dość mocno owłosiony na całym ciele. Postanowiłem PRZYCIĄĆ delikatnie owłosienie nad członkiem. Natomiast owłosienie moszny zgolilem deliaktnie maszynką . Drugi dzień był można powiedzieć dający się we znaki, mocno kuło , kolejne dni przynosiły przyrost włosków. Dziś mija 7 dzień , można powiedzieć jest lepiej. Ale włoski moszny kują mnie w uda i pachwiny. Moje pytanie brzmi 1. Jak długo muszę czekać na powrót owłosienia do stanu poprzedniego ? Jakoś mi sie to nie podoba , żałuję swojej decyzji teraz. 2. Czy włoski zmiękną ? Jeśli tak ktos tak miał i po jakim czasie ? 3. Czy jest jakiś sposób aby je zmiękczyć ? Chcę zaznaczyć że był to mój pierwszy i ostatni raz. Człowiek uczy sie na błędach :) Dziekuję za każdą sensowną odpowiedź. Pozdrawiam

Gość gość
wloski nie zmiekna lezysz u mnie na plusie ja tak mam co tydzien gole ,kuje i odrasta jeszcze szbciej ostatni raz?:O

Gość gość
Myślę że będzie lepiej, poczekaj daj im czas , 2 tygodnie i dyskomfort powinien minąć. Ale lepiej niech się wypowie Pan , który zgolił i zapuścił ponownie busz :) . Ja tam wole Panów jak mają włoski hihi :D Ewelka.

Gość gość
Mnie namawia dziewczyna , aby zobaczyć jak to będzie... Szukam opinii, i nie wiem czy zaryzykować.