Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic niewidzące oko z nieba

Całkowicie bezkarny seks co chcielibyście zrobić

Polecane posty

Gość Nic niewidzące oko z nieba

Wyobrażcie sobię, że możecie zrobić jakiś seksces, taki całkowicie bezkary i bez jakichkolwiek konsekwencji w waszym życiu, bez strachu o swoją reputację i co inni powiedzą. Co chcieli byście zrobić ? Może być bardzo, bardzo niegrzecznie.

Gość gość
Wuruchać w biurze jedną sukę. Tak by wszyscy widzieli i było by jej zajebiście wstyd. Pełna perwera, wsadzanie chuja i dildo w pizdę, w dupę i spust w usta. Takie całkowite poniżenie ;-)

Gość gość
Chciała bym w sobote zrobic sobie clubbing na którym mogła bym zaliczać wszystkich facetów, który wpadną mi w oko. Tak prosto z mostu mówię - mam ochotę, przeleć mnie i oni by to robili. Może to dla niektórych nic wielkiego ale dla mnie to rzecz niemożliwa.

Gość niezapomminajka
Chciała bym kiedys zrobić to kiedy ktoś na nas patrzy.

Gość gość
chciałbym aby kucnęła nademną i najnormalniej w świecie nasikała mi na klatę a potem na twarz

Gość gość
Chciałabym wyrwać jakiegos kolesia (może być przez internet, wtedy wcześniej pokazałby wszystkie swoje walory) i umówić się z nim w hotelu, gdzie czekałabym na niego, ubrana w jakąś totalnie d****arska bieliznę, której właściwie nie musiałabym zdejmować, gdyż zajmowałabym się wyłącznie... zaspokajaniem jego☺ Lody, głębokie gardło, język i palce w pupie, wytryski na wszystkie mozliwe czesci ciala, co się tylko da. Siusianie tez mogłoby być częścią tej zabawy...

Gość gość
To aż tak trudno znaleźć takiego ? Nie wierzę ! Mam podobne marzenia i już mi staje na samą myśl spotkania w życiu takiej :)

Gość gość
Może nie trudno, ale nie wiem, co mój stały partner by na to powiedział...

Gość gość
taki całkowicie bezkary i bez jakichkolwiek konsekwencji w waszym życiu, bez strachu o swoją reputację i co inni powiedzą. Co chcieli byście zrobić ? Może być bardzo, bardzo niegrzecznie. Cccc Przeciez seks jest calkowicie bezkarny i nie pociaga konsekwencji za sobą. O czym Ty piszesz? Jaką reputacje? :-D Niezle Wam odwala, kto niby widzi Wasz seks,ze piszesz"...co inni powiedza..." a kogo to obchodzi? Zle z niektorymi naprawde

Gość gość
uprowadziłbym natalie siwiec i w*****ał w lesie

Gość gość
a ja mam takie marzenie wystawic doope z malego fiata i by mnie przechodni walili,.-:-P NA MARZENAICH SIE KONCZY M FIAT 126p juz nie procukuja :-P

Gość gość
13:45 chętnie cię ob.s.i.u.s.i.am.Przyjedz.potem mozesz wylizac.Lubie to.

Gość gość
nie będziesz się wstydzić? musisz być nago i wygolona a ja będę patrzył na twoją szparkę i złoty deszcz

Gość gość
do gość dziś Ja bym chciała uprawiać seks latem na plazy, wśród ludzi. I co zrobił byś to ze mną skoro jest bezkary? Potem czekało by cię dodatkowe spotkanie z moim mężem, 95kg. Mam 35 lat i jestem szczupła.