Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boże narodzenie w domku letniskowym ???

Polecane posty

Gość gość

Latem bylam w górach /k żywca wynajmowaliśmy domek za 150 zł na dobe ( bez żadnych opłat klimatycznych ) warunki były takie sobie krótko mówiąc luksusu nie ma ale jak na tą cene to źle też nie jest i kontaktowałam się już z włąscicielem chcielibyśmy również jechać tam w święta i dowiedziałam sie że za domek płacimy 80 zł +opłata klimatyczna 2zł/os i opłata za prąd 0,5 zł za 1 kwh z tym że domek ten jest ogrzewany grzejnikami elektrycznymi i teraz waham się czy jechać tam czy szukać innych kwater bo w sumie 80 zł to taniocha ale nie wiadomo ile za ten prąd dopierdolą puźniej ;/ a oprócz tego latem grzaliśmy wode bojlerem więc teraz też tak będzie i bojler ciągnie w chuj prądu a grzejniki to już szkoda mówić jak myślicie warto tam jechać ?

Gość gość
miało być (bez żadnych opłąt dodatkowych) chodzi o to że wszystko było już w tej cenie 150 zł

Gość gość
ale autorka naiwna to jest taki chwyt że tanio a potem jak właściciel każe za prąd zapłacić to opada szczęka bojler i grzejniki elektryczne porażka drugie 80 na dobe za prąd zapłacisz jak nie więcej :) :)

Gość gość
nie obrażajcie autorki ponieważ nie wiemy tak naprawde jakie będą koszty pobytu w tym domku . Autorko ! najlepiej byłoby żeby znalazł się ktoś kto miał z czymś takim doświadczenie i wyraził swoje zdanie na ten temat, czkolwiek niestety moje stanowisko też w tej sprawie jest taskie ajk moich przedmóców . Zwyczajnie sie nei opłaca w zakopanem są noclegi za 20 zł 24/h ciepła woda i ogrzewanie w tej cenie więc wydaje mi sie że płącenie za ogrzanie wody i domku to nie jest najlepszy pomysł . Ja bym nie pojechałą ale to twój rlop i twoja decyzja . kto nie ryzykuje ten traci jeśli byłaś zadowolna w lato z tego miejsca to może zimą też warto spróbować . ?