Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z mężem

Polecane posty

Gość gość

Kochaliśmy się normalnie jak zawsze, potem odwróciłam sie a on wepchnął mi penisa na siłę do pupy. Chciałam się wyrwać, ale nie miałam z nim szans. Cały czas mówił wstrętne zboczone rzeczy. Wytrysnął do środka.... Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd i co powiedzą znajomi obciach.

Gość gość
wlazł w niego szatan i to on cie przelecial idzcie na msze uwalniająca, tez tak mialam:(

Gość gość
Mozesz sobie masc intymna kupic albo olejk i dobrze nasmaruj, a jak jeszcze bedzie chcial tak samo to musisz mu tez penisa calego nasmarowac to bedzie z poslizgiem w ciebie wchodzil i bez bulu

Gość gość
ze tez wam sie chce nawet na to odpisywac ....

Gość gość
Ale ja nie chce aby we mnie wchodził. Nienawidze jak tam kończy, czuje poniżenie

Gość gość
A jak mu p**de nadstawiasz i pozwalasz mu zeby cie j***l ile tylko moze to nie czujesz sie ponizona, ?

Gość gość
Hm... zachowal sie jak prostak. Współczuję wiem ze to boli i nie miłe uczucie na sucho. Smaruj wazelina :p moze spróbuj rumiankiem przemywac

Gość dorota was uleczy
znowu ci to zrobił?:-( a jak podleczyłaś ostatnich 25 analnych gw/ałtów, o których tu pisałaś?