Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham kilku facetów na raz problem

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jestem zakochana w kilku facetach jednocześnie, oni o sobie nie wiedzą nawzajem, a nawet jak coś się domyślają to mowię, że tamten to kolega...generalnie z żadnym z nich nie spałam, bo wiem, że powinnam się zdecydować, ale jak??? Niektóre moje znajomości trwają już dłuższy czas, spotykamy się, umawiamy, ja jestem zakochana, bardzo się cieszę, że ich widzę, nie wyobrażam sobie żeby w moim życiu nie było któregoś z nich, a jest ich 4. Wszystkich kocham, wszyscy są dla mnie ważni, a najlepsze jest to, że jestem stale pod wpływem uczucia zakochania, bo wiecznie jestem zakochana, w którymś bardziej i bardziej. Dziwna sprawa że można tak się zakochać, ale to prawda, te znajomości są różne stażem, od kilku lat do pół roku. Sama mam 25 lat . Co robić, nie wiem jak wybrać, nie umiem zrezygnować z żadnego ;-(

Gość gość
Pięciokącik! do wiekszosci albo i wszystich jesteś po prostu przywiazana i ich lubisz, a to co innego

Gość gość
to sie moze zle skonczyc wyjedz na weekend z kazdym wtedy sie zorientujesz kto czego warty bedzie ci latwiej wybrac

Gość gość
No właśnie nie wiem czy ja nie mylę jakiejś przyjaźni z miłością czy coś!? Ale naprawdę pamiętam, żeby im coś przynieść jak ich widzę, wiem co lubią, czym się interesują, nawet dbam o nich po prostu, zawsze piszemy na fb, sms, no jakby to powiedzieć troszczę się o nich wszystkich i mam pozytywne uczucia związane ze wszystkimi. Wyjeżdżałam już z 2 na wczasy, jako znajomi, no i z każdym uwielbiam spędzać czas, nie mogę. Jak wobec nich wszystkich mam takie uczucia miłości, troski, oni pamiętają o mnie i też się o mnie troszczą...sama nie wiem, każdy z nich jest taki kochany...??? może to jest przyjażń z tymi wszystkimi facetami, a innego sobie powinnam znaleźć???

Gość Mentalbrain

Czy Twoi rodzice rozwiedli się? Lub brakowało Ci miłości za dziecka?