Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny mąż

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem kobietą zaborcza ani żadną kwoką,ale po Waszych tekstach o zdradzie zaczynam analizować zachowanie mojego męża...Otóż to bardzo przystojny, męski, inteligentny i towarzyski facet.Kobiety same mu się narzucają,podrywają na moich oczach,wysyłają SMS-y,itp.On to zbywa żartem,wiem że zawsze będzie ze mną,ale czy mnie zdradza,jak to sprawdzić? Jesteśmy kilkanaście lat razem,seks super,tzw.idealne dopasowanie,on jest bardzo czułym, fajnym,rodzinnym facetem,ale te wszystkie baby?!Czy powinnam być czynna?Swoją drogą kobiety to jednak piz.y,faceci dają sobie po mordzie,a co zrobić z taką szm..ą?

Nadeszła chwila kiedy musisz mieć trochę odwyku od kafeterii. Nie bierz sobie do serca wszystkiego co tutaj piszą. Grasuje od jakiegoś czasu jakaś kopnięta w zad kochanica i wciska wszystkim żonom takie kity. Opanuj się i wyluzuj

Gość gość
Otóż to,od kiedy czytam kafeteria tez ciągle węższe zdradę.

Gość gość
Mam podobnie,cały czas myślę że mąż mnie zdradza,bo na kafeterii tylko zdrady i zdrady,coś w tym musi być.

Gość gość
Od dzisiaj wrzucam na luz,ale no właśnie chodziło mi też o to jak dzisiejsze kobiety i mężczyźni również, mają w dup.e czy ktoś jest zajęty czy nie,liczy się tylko ten dreszczyk?Nawet jeżeli mój mąż mnie kiedykolwiek zdradzi czy odejdzie to właśnie ze mną będzie emocjonalnie związany i to mnie będzie kochał a nie jakąś laskę,która zawsze będzie tą drugą. Miłego Dnia dla wszystkich szczęśliwie zakochanych:)