Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie jakiś SPRAWDZONY przepis na dobrą salatke?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że pełno tego w Internecie ale chciałabym żeby to byś sprawdzony przepis i przede wszystkim pyyyyysznyyyy

Gość gość
Bo już mi się znudziło ze na święta sałatka jarzynowa albo taka z ryżem kurczakiem i ananasem...

Gość gość
Tutaj też może ktoś Ci napisać "pyszny" przepis ale zależy co lubisz. Ja np nie cierpię octu podczas gdy ktoś inny może się zajadać i chwalić sałatki zawierające kiszone ogórki. Sprecyzuj co lubisz (pikantne, łagodne, jakie warzywa/owoce lubisz)

Gość gość
grecka?z ravioli?grzybki-groszek-kukurydza-pieczarki-ryz-ser zolty

Gość gość
Lubię np taka brokuły pomidory słonecznik prazony i gotowana pierś to wszystko z sosem czosnkowym (jogurt majonez czosnek sol)

Gość gość
A może napiszcie przepis na Wasza ulubiona sałatkę

Gość gość
Ja mam przepis na pyszną sałatkę,spróbuj koniecznie : Brokuły 1 sztuka Pół kg wędzonego boczku Ser feta 1 kostka 3 jajka Puszka kukurydzy Jogurt grecki Pieprz Rozdrobnione brokuły gotuję na prawie miękko,żeby nie wyszła z nich ciapa.Gotuję jajka i kroję w kostkę.Ser też w kostkę.Boczek kroję w cienkie słupki i smazę na patelni tak długo aż się mocno spiecze,może być chrupiący.Mieszamy wszystko z kukurydzą i jogurtem greckim,doprawiamy pieprzem,solą raczej nie,bo ser jest mocno słony.Smacznego

Gość gość
możesz gyros, albo taką kebabową ala (kurczak+sos czosnkowy własnoręcznie robiony, pekińska i co tam lubisz). albo mozarella, bazylia, pomidory, czosnek możesz zamiast sałatki dać papryki z twarogiem (chyba) zapiekane (musze właśnie wyszperac przepis, bo sa mega a jestem wybredna). moja matka w ramach odmiany robiłą sałatkę z ryżem, szynką, papryką jajkiem, ale to średnie. taka czysto ziemniaczana z koperkiem i ogórkiem jest fajna. albo z tuńczyka (ale to sycące, ja na kanapki jadam).

Gość gość
Śledz w cytrynie .Pycha.Przepis znajdziesz na Kotlettv.

Gość RAD0SŁAW
ALE WY JESTESTEŚCIE DEBILE ! Najlepsza sałatka grecka jest taka: - pomidory - kukurydza - cebula - ogórki - ser biały - oliwki - fasola czerwona WSZYSTKO CIACH CIACH, wymieszać, w^p^i^e^r^d^a^l^a^ć SMACZNEGO