Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla facetów im młodsza tym lepsza...

Polecane posty

Gość gość

taka prawda gdyby mogli to bzykaliby 13 latki

Gość gość
A co zazdroscisz? Ja bzykam 15latke i to analnie, jest mega ciasno i super :D ona sie zgodziła i ma z tego korzyści

Gość gość
do bezmyslnego bzykania, albo do zwiazku, zalozenia rodziny, im mlodsza tym lepsza. ale do bardziej wyrafinowanych uciech intelektualnych oraz erotycznych, lepsze sa dojrzale kobiety, oczywiscie zadbane, radosne, pewne swego, o mlodzienczym usposobieniu.

Gość gość
Z młodymi to tylko anal bo ryzyko zajścia w ciąże, lepiej nie ryzykowac, kocham je :*

Gość gość
oj wy bzykacze ! :D te wasze łożkowe wyczyny i znikoma aktywność ... :classic_cool:] mym taak ,jasne pisac dalej ;P :))) ?

Gość gość
jaki anal ?:hola hola ! do analu"? proszę zainwestować w gumową pannę ,och te wasze wyobrażnie :) wszstko sie kurczy i zanika :P

Gość gość
Oczywiście ze do analu najlepsza nastolatka :) tam ma najciaśniej w tym wieku no i łatwiej ja przekonać :) wiem to z doswiadczenia bo po 20tce ciężko panny namówić na to

Gość gość
super masz dośwaidczenia ! Gratuluje !!! i omijam !! dobranoc super

Gość gość
Kur...sami zboczeńce :|

Gość gość
Oj tam od razu zboczeńce :) skoro się dogadujemy i obie strony z tego coś mają , to nie ma w tym nic zboczonego :) tylko delikatnie i z miłością trzeba to robić z młodą panną :)

Gość gość
l Forum Życie uczucioweDla facetów im młodsza tym lepsza... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dla facetów im młodsza tym lepsza... gość dziś taka prawda gdyby mogli to bzykaliby 13 latki gość dziś A co zazdroscisz? Ja bzykam 15latke i to analnie, jest mega ciasno i super smiech.gif ona sie zgodziła i ma z tego korzyści gość dziś do bezmyslnego bzykania, albo do zwiazku, zalozenia rodziny, im mlodsza tym lepsza. ale do bardziej wyrafinowanych uciech intelektualnych oraz erotycznych, lepsze sa dojrzale kobiety, oczywiscie zadbane, radosne, pewne swego, o mlodzienczym usposobieniu. gość dziś Z młodymi to tylko anal bo ryzyko zajścia w ciąże, lepiej nie ryzykowac, kocham je :* gość dziś oj wy bzykacze ! smiech.gif te wasze łożkowe wyczyny i znikoma aktywność ... cool.gif ] mym taak ,jasne pisac dalej ;P usmiech.gif ? gość dziś jaki anal ?:hola hola ! do analu"? proszę zainwestować w gumową pannę ,och te wasze wyobrażnie usmiech.gif wszstko sie kurczy i zanika jezyk.gif gość dziś Oczywiście ze do analu najlepsza nastolatka usmiech.gif tam ma najciaśniej w tym wieku no i łatwiej ja przekonać usmiech.gif wiem to z doswiadczenia bo po 20tce ciężko panny namówić na to gość dziś super masz dośwaidczenia ! Gratuluje !!! lapka.gif i omijam !! dobranoc super gość dziś Kur...sami zboczeńce :| Inne tematy z tej kategorii KTO TAK JAK JA NIE CHCE MIEC JESZCZE DZIECI? POTRZEBNY FAJNY MEN - PILNE gość dziś Oj tam od razu zboczeńce usmiech.gif skoro się dogadujemy i obie strony z tego coś mają , to nie ma w tym nic zboczonego usmiech.gif tylko delikatnie i z miłośc

Gość gość
bzykanie w o***t jest okej dla pedalow...jakby facet mi wyskoczyl z taka propozycja szybko bym go pozegnała, bo nie kręcą mnie bi/homo :) poza tym chyba nie wiecie co się z tyłkiem dzieje po paru latach .

Gość gość
proszę o szacunek i kulturę ! chcecie rozmawiać o analach to założcie soibie temat !

Gość gość
A co sie dzieje? :) każdy sądzi według siebie, przyznałaś racje mojej teorii ze przekraczając pewien wiek wiele kobiet ie jest w stanie sie na to zgodzić, ja to rozumiem :) ale nie masz prawa innym tego odmawiać skoro obie strony są chętne :) nie zrozumiesz tego bo nie jesteś facetem :)

Gość gość
ulala hah szkoda że ty nie rzoumiesz kobiet w dni płodne :D Szkoda ze nie wiesz o tym że taki anal nie daje kobiecie żadnej satysfakcji :D , rowniez szkoda ze jesteś tak dziwnie zboczonym factem :D ,bo wiekszość zadowala sie zwykłym klsaycznym seksem. Nie toleruje analu jak wiekszosć normalnych zxdrowych kobiet :D nie znasz konsekwencji! ! nie cenisz kobiet .

Gość gość
Nie musi to byc anal. Cipka mlodej suczki, tak do 18 roku zycia, tez jest ciasna i przyjemna. Takie swieze miesko mniam :D

Gość gość
zdrowemu meżczyznie nie jest potrzebny o***t :! Bo gdyby był to równie dobrze mógłby bzykac chłopaków :D , zresztą pozdrawiam chłopaków :classic_cool: wszystko jasne sorry

Gość gość
szkoda że nie dochodzisz klasycznie :) w 11 min :D ,jak człowiek :P

Gość gość
Oj przepraszam ze obraziłem żarliwe katoliczki, wyznawczynie jedynie słusznego seksu klasycznego :) na szczęście średniowiecze mamy już za sobą i nie zabronicie na tego, zwłaszcza ze seks klasyczny z młodymi pannami jest zbyt niebezpieczny gdy obie strony nie chcą nieplanowanej ciąży czy faszerowania sie tabletkami :) seks analny nie jest do szczescia potrzebny - argument rownie trafny jak fakt ze samochód nie jest do zycia potrzebny, jeździjcie autobusem skoro lubicie:)

Gość gość
Stop ! :)) religię zostawmy w spokoju środki lokomocji takze:D fajne porównanie :)) a niech to :D Rozumiem że ,o***t to o***t :D niezaleznie od płci , tak jak wcześniej wspomniałam :) ok Taki akt :D to kwestia przyzwyczajenia , nie jest inaczej .Jeden zadowoli sie tyłkiem innemu wystarczy 5 min :) bez jakichkolwiek urozmaicen , czy cudaków na kiju czy innego wspomagacza" ..Ty lubisz d.. super :D)

Gość gość
depczesz 20 tki :P? sie nie przyzna :classic_cool: za 5 zł ? wiem , wiem Ty ~! widac to po Tobie dornanoc !

Gość gość
A co w tym takiego dziwnego? Młode dziewczyny rozwijają się szybciej niż młodzi chłopcy dlatego są atrakcyjne. Nie ma nic nienormalnego w tym ze dojrzali mężczyźni spogladaja na nastolatki. Kobiety robilyby to również, gdyby chłopcu tak szybko się rozwijali.

Gość gość
niee nic , tak tylko....

Gość gość
fajny macie ten caly sex :) szczegolnie ona !

Gość gość
o***t wypada ,praktycznie w kazdym przypadku moja kolezanka musiala miec jakas operacje (regularnie się seksiła ze swoim przez kilka lat,chyba 4) no chyba ze facet ma bardzo malego to faktycznie o***t jest ciasniejszy i go zadowoli :) ale tacy faceci mnie nie kręcą :D zreszta ktora kobiete to kreci ? niektore to robia ze wzgledu na partnera . nawet jakbym miala z faceta korzyści to nie zgodzilabym sie na to. w ogole nie zgodzilabym sie na seks z facetem ktory ma malego, bo to mega porazka. nie umiem udawac i szybko zaczelabym sie zenujaco smiac albo robic grymasy xd

Gość gość
Ale ja nie napisałem ze obie strony musi to kręcić :) wystarczy ze faceta kręci :) i dogaduję się z nią, delikatność, olejki i cierpliwość to podstawa :) jak ktoś jest brutalem to jego sprawa i robi dziewczynie krzywdę

Gość gość
do ******** albo zrobienia z niej sluzacej hehe my dojrzale kobiety wiemy co dobre

Gość gość
do ******** albo zrobienia z niej sluzacej hehe my dojrzale kobiety wiemy co dobre

Gość gość
moze juz padła na nowotwór jelita , a Ty z pwenościa nabawiłeś się nieuleczalnych wirusów które nie tylko zarażą Twoj ogranixzm , ale i inne panny :P .Chorobska są PODSTEPNE ,uważaj za kilka mcy odczujesz problemy z prostatą( trwaja badania) i innymi sąsiednimi narządami :classic_cool: :)

Gość gość
prezerwatywa ? guma jest lateksem w skład których wchodzi niebezpieczny stężony chemicznie cis-poliizopren, oraz utleniacze :))